Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

obupana: ja, si ostala sama, brez njega. ampak vrjem mi, da ti bo bolš. tega zdj ne vidš, čez neki časa se boš mela pa fino fajn brez njega, zarad katerega si trpela in trpiš trenutno. sj ni treba, da si takoj najdeš zamenjavo. pusti si čas, lepo v miru preboli na tak način, k mislš, da ti bo ratal in čez čas boš našla fanta, k ti bo všeč. ni nujno, da je tvoj vrstnik, ker roko na srce, večina tipov pr 17ih itak išče samo eno. lahko bo starejši, lahko bo tud vrstnik, s kerim se boš fajn zaštekala. nekdo pač bo. na silo pa itak vrjetno veš, da ni fino iskat tipa. ker se pol sigurno ne obnese.
resnično ti želim, da bi čim manj trpela.
za moje pojme si se pravilno odločila. kaj bo, boš pa videla sama čez čas. drži se :bussi:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

obupana napisal/-a:ampak problem je ker me ostali ne zanimajo!!!!

zagotovo te še ne zanima nihče. to je čisto logično :wink: ..ko te bodo že začeli zanimati drugi, boš vsakega vedno znova in znova primerjala z njim. ampak, ko ga boš dokončno potisnila nekam zadaj, boš takoj opazila kako lepa in privlačna je okolica :wink: - pa naj bodo to vrstniki ali ne :)

težko bo, ampak ko boš začela na novo, bo toliko bolj sladko :)

drži se :wink:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jaz te čisto razumem, da ti ni noben niti malo všeč, ampak kasneje bo tudi tebe zadel eden večjih šokov v srce...jaz sem končala 5 letno zvezo pred več kot 3 meseci in sem bila prvi mesec adijo pamet, danes sem srečna da sem to zvezo zaključila in danes tudi za kakšnim moškim vržem oči, čas je najbolše zdravilo čeprav boleče.
Nekoč se boš temu samo nasmejala, punca mlada si uživaj svojo mladost in se ne pusti takim osebkom.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

obupana, kar se tiče tvojih vrstnikov. sj ni treba da si iščeš nekoga točno tvojih let. men se zdi da razlika do 5 let je še čist sprejemljiva. vrjem da kr dost tipov se tm okol 25 let al kakšn let manj kr dost zresnijo

drgač je pa problem pomoje tud tvoje mišljenje. zaprla si se pred drugimi, in nikomur ne pustiš da bi te spoznal in ti njega. če je star isto kot ti že v osnovi odpade, pa ga še poznaš ne.
skoz mej v mislih da če bi bla še naprej z njim bi ti prinesel samo trpljenje, čist nč nebi mela od njega, življenje bi ti samo uničil. in vrjem da boš lažje zaživela naprej.mej skoz v mislih da te je samo izrabljal, k si pa hotla stran, je pa točno vedel kako ti lagati da bi te dobil nazaj. k taki k tole delajo nimajo nobene res radi tko kt je treba. taki majo radi samo sebe, k morajo zadovoljit svoje potrebe
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven****

Neprebrana objava Napisal/-a obupana »

ja....ostala sem sama....spet!!!!
no tako pač je..usoda...in proti usodi se ne da naredit nič!!!ampak je sigurno tko najbolše za oba!!!!sej hudo bo, še posebej takrat ki se bova prvič srečala po vsemu tmu....ampak tko je najboljše...vem, zato sem pa tudi konc nardila...!!!!ker vem da skupi nebi mogla bit, oziroma če bi bila, bi blo tolk problemov zraven, da verjetno njegova čustva niso tolk močna k moja in enostavno nebi vzdržala...sam takrat bi mogla ostat drug drugmu, ki bi zapravla vse!!!!razumš??
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka

ko boš začela na novo, bo toliko bolj sladko :)

joj upam da res...enkrat spoznam tipa, k me bo mew rad, tku k js njega...in da mu bom edina!!!!tu je moja največja želja!!!!
upam da se mi enkrat uresniči!!!
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka

*_nincy_* napisal/-a:Nekoč se boš temu samo nasmejala, punca mlada si uživaj svojo mladost in se ne pusti takim osebkom.

draga _nincy_

hvala ti za nasvet...srčno upm da se bom temu čemer se zdaj jočem čez čas smejala!!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

obupana napisal/-a:joj upam da res...enkrat spoznam tipa, k me bo mew rad, tku k js njega...in da mu bom edina!!!!tu je moja največja želja!!!!
upam da se mi enkrat uresniči!!!

ja valda, da se ti bo to uresničl :ja: mogoče ne takoj, čez neki časa pa ja. in boš srečna, boš vidla, da boš :)
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka

grozno se bojim, da vse stvari ki sva jih počela mi2 skupaj, in jih bom naslednjič počela z drugim, me bodo spominjale nanj.
saj vem da čas zaceli "vse" rane....
saj sedaj sploh nimam želje, da bi začela z drugim...ne!!!ampak vem da bo čez nekaj časa pač nastopil tudi ta trenutek, ko bom mogče srečala pravega princa na belem konju in da bom takrat za vedno srečna!!!ker mislim da si to po dveh letih trpljenja vseeno zaslužim!!!1 :roll:
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

draga moja
svetujem ti,da za zacetek spremenis nick - bem mu misa, ni ti treba nase gledat kot na obupanko, grrr..zunaj je sonce, bliza se poletje...naredi nekaj zase - frizer, kozmeticarka, solarij...karkoli. kupi si kaksno poletno oblekico, poklici najbljsega pojdita na kavico, zmni se s kolegcami, da vikend prezurate nekje, zacni delati plane za morje, vsedi se za knjige in pokasiraj par odlicnih ocen...bos kmalu odkrila car samskega zivljenja - ti jaz obljubim.
evoga jaz ti posiljam ogromen objemcek :razz:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka

natasia hvala ti za te dobre predloge.... mislim da jih bom kar nekej upoštevala!!!!!pa zihr mi bodo prow pršli!!!!
pa še za "lepoto"bom skrati poskrbela!!!!
ke dobro!!!!

hvala full si mi dan polepšala!!!!!

:zustimm:
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

moje soncece, sem tudi jaz nabila postov v to temo - joj prejoj :evil: sem kar jezna sama nase, ko zdaj pogledam za nazaj. da sem si sploh pustila biti tako odvisna od nekoga. potem p sem lepega dne pogruntala, da imam sebe in vso pozornost, ki sem jo prej namenjala njemu, zdaj namenjam sebi - in mi ni hudega...hehe...mlada si ti, on je ze star, ti nicesar ne zamujas - bos videla koliko zabavnih stvari bo naokoli, dan za dnem. samo prvo jim moras odpreti vrata. deklice smo lepa bitja in si zasluzimo, da najdemo nekoga, ki nas bo tako tretiral. do takrat pa poskrbimo zase najlepse kar se da. oglasi se nam kaj in pazi nase :ja:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka

seveda, da sevam bom še kaj oglasila, niti ni dvoma o tem, ker sem tukaj našla ogromno dobrih nasvetov, ki mi bodo v prihodnosti zelo koristili!!!
hval vsem, k ste m pomagali v tej težki situaciji!hvala vam!!! :razz:
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

kako preboleti nekoga, s katerim ne moreta biti skup..pa se vendarle v vsem popolnoma ujameta, pa veš da nikoli nebo tvoj.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

PlayLejdi napisal/-a:kako preboleti nekoga, s katerim ne moreta biti skup..pa se vendarle v vsem popolnoma ujameta, pa veš da nikoli nebo tvoj.

It čimdalj od njega? Prekint vse stike, vsaj za tolk časa, dokler en druzga ne prebolita. Ker če pač vesta, da ne bo iz vsega skupej nč, je pomoje brezveze vztrajat. Ker se ne splača, samo oba trpita.
Zaklenjeno