^^ Ne bojo ravno dobre novice, no...mi smo šli na maturanca z Intelekto, pa se je zgodilo naslednje:
* prvo noč naj bi imeli "party v belem", pač vsi gremo na žur v belih oblačilih=am...nikamor nismo šli
* organiziran izlet v St.Juliens=šla je 1/4 classa, drugih se niso potrudili obvestit o kakršnem koli odhodu, tako da nismo nič vedeli
* en dan naj bi imeli organiziran avtobus za prevoz na nek izlet, po 2 urah sta vodički osramočeno priznali, da nimata pojma, zakaj avtobusa ni blo in smo mogli pešačit do lokalnih postaj in se vozit z lokalci, vse dodatno plačat, kar prej ni nihče nikomur omenil...
To me je najbolj raz***dilo, tega se še dobro spominjam
AMPAK-en letnik za nami je imel vodiča, malo strejšega, ki jim je pa res naredil in razkazal čisto vse po programu, tako da so ga zelo pohvalili.
Je pač odvisno tud od tega, na kakšnega vodiča naletiš.
Pa vsake oči imajo svojega malarja. Prav tako vsak človek drugače gleda na svoje izkušnje.
Kakorkoli že, jaz bi ti svetovala, da naj te kljub vsemu ne skrbi preveč, po mojem se boš imeča čudovito, že zaradi Malte same+saj človek ni popolnoma naiven in se zna tud sam znajt, če je res sila, a ne?
Lepe počitnice ti želim