Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

tole: http://www.icq.com/

luštna zadevca :ja:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

jagodka85 napisal/-a:luštna zadevca :ja:
Zelo.
In me veseli, da nisem edina, ki pozna tole. :)
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Ok, mam inštaliran pa bi blo useen bolš, če bi vedla, kaj je to. :gruebel:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

muffin napisal/-a:Ok, mam inštaliran pa bi blo useen bolš, če bi vedla, kaj je to. :gruebel:

Najbolje, da kliknes na spletni strani na About ICQ (spodaj) in si preberes. ;) Sicer pa je tale tema namenjena MSN-ju, tako da bi morda odprle novo temo za debato o ICQju. Sem ga uporabljala nekoc, ko se je se dalo poslat zastonj SMSe. :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

muffin napisal/-a:Ok, mam inštaliran pa bi blo useen bolš, če bi vedla, kaj je to. :gruebel:
Sori, ampak .. :rofl:
Maš pogostokrat navado inštalirat stvari, ki sploh ne veš kaj so in čemu služijo (in če je sploh varno jih imet)? ;)
Sicer je pa ICQ ena zelo priljubljena alternativa MSNju..pač chat protokol. Nastal je pa čist "slučajno", kot projektna naloga nekih študentov(izraleskih, če se ne motim :gruebel:) ...in se tolk razvil, da sploh ne spremljam več, jz ga uporabljam purely samo za chat.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Mene tudi noče vpisat na msn... javlja mi neko ŽBLJ napako... ko pa dam odpravi, mi pokaže, da je napaka VRATA ZA KLJUČE... :roll: kaj to pomeni??
My dreams are my reality...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No mene pa zanima zakaj jaz kar odenkrat nemorm prejemati nikakršnih datotek več?
Kao jo prejmem pa je security in mi je noče odpret...nism nikjer nič posebej nastavljala...

:evil:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

men se zdi, da je tale msn čedalje bolj v ku*cu... kr nekej šteka skos no :evil: :evil:
My dreams are my reality...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

^^ to je pa res. no ja, trenutno (tok tok) mi normalno dela, ampak zadnč enkrat nism mogla nikakor pisat folku sporočil, ker mi je vedno javlou napako, da pač sporočilo ni bilo dostavljeno vsem prejemnikom... pa slik ne morm dobivat, pa pošiljat pa kr neki... karkol že čarajo, majo da popravjo :evil:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*pupika* napisal/-a:Mene tudi noče vpisat na msn... javlja mi neko ŽBLJ napako... ko pa dam odpravi, mi pokaže, da je napaka VRATA ZA KLJUČE... :roll: kaj to pomeni??
Kakšni hecni prevodi.. pač "key port"..

Hm, ja, ane, glede na to, kolk uporabnikov ima MSN, ni čudno, če serverji vsake tolk zaštekajo mal.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

jagodka85 napisal/-a:^^ to je pa res. no ja, trenutno (tok tok) mi normalno dela, ampak zadnč enkrat nism mogla nikakor pisat folku sporočil, ker mi je vedno javlou napako, da pač sporočilo ni bilo dostavljeno vsem prejemnikom... pa slik ne morm dobivat, pa pošiljat pa kr neki... karkol že čarajo, majo da popravjo :evil:

men isto, pa še dons tale key port :evil: :evil:
pa še meče mi skoz vn, napake pa ne najde sploh
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

Mene pa zanima, če je še komu ta msn zbrisal vse stike? :eek: Prej, ko je bila tista napaka key port me ni vpisal in zdaj, ko me je mi tam kjer naj bi imela stike piše: "Ni bilo mogoče najti stikov, ki bi ustrezali vašemu flirtu" :eek: :eek:

Edit: Evo zdaj pa dela. :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica

purple_rain napisal/-a:
Maš pogostokrat navado inštalirat stvari, ki sploh ne veš kaj so in čemu služijo (in če je sploh varno jih imet)? ;)
Sicer je pa ICQ ena zelo priljubljena alternativa MSNju..pač chat protokol. Nastal je pa čist "slučajno", kot projektna naloga nekih študentov(izraleskih, če se ne motim :gruebel:) ...in se tolk razvil, da sploh ne spremljam več, jz ga uporabljam purely samo za chat.

Ja, včasih pa res inštaliram kej k mi kšn poznan priporoča, sam da je že on preveru. Js sm tole zbrisala, k sm vidla spet ene slike od enih tujcev, tega pa nočm!
muffin
Kofetarica
Kofetarica

*pupika* napisal/-a:Mene tudi noče vpisat na msn... javlja mi neko ŽBLJ napako... ko pa dam odpravi, mi pokaže, da je napaka VRATA ZA KLJUČE... :roll: kaj to pomeni??

Ja, to je men zadnč štekal :evil: No ja, mislm da učer :D
Isti problem z vrati...sam da spet dela.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

muffin napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
Ja, včasih pa res inštaliram kej k mi kšn poznan priporoča, sam da je že on preveru. Js sm tole zbrisala, k sm vidla spet ene slike od enih tujcev, tega pa nočm!
Um, oprosti, ampak nisi niti vedla čemu služi tista stvar.
Btw, kakšne slike si spet vidla? Hm, avatarje mogoče? A velecenjeni MSN pa tega nima, al kako? oh god, why do i even bother
Odgovori