ja pr men ni šanse brez inekcije.. najbol mi je blo grozn, k mi je živc vn uzeu, da bi spucou kanale, sm mela pa živc neki postran in sm mogla še enkrat pridt da je do konca spucou BREZ INEKCIJE, ker sem mu mogla govort a kej čutm, ko me zbada z iglami

ojoj.. sm se mogla potrudt, da nism kr kuj rekla, da nč ne čutm, pa da bi mi zapru.. sam se je šlo za moje dobro ane..
drgač pa prvič slišm za to, da maš dve bele plombe na let zaston.. ker mam jest enga privatnika, pa sem zdej na koncesijo pršla , pa bi mi zih reku, da je kej zaston, ker že npr. če mi nardi tri ploskve bele plombe mi računa dve..

mislm tko, zmer mi kkšno stvar mn računa..
sm pa še zmer v tistmu enmu letu, k sm čakala, da sm not pršla pa sm bla samoplačnik, zmetala za zobarja čez 100 jurjov, pa sam zato ker mi je šolska zobarca skos govorila, da je z zobmi vse v redu, pol sm pa k temu pršla, je pa reku, da je zob pod plombo tok mehk k skuta, pa da bo treba dva živca vn.. sm sam pogledala.. pa ful mi je rešu oba zoba, k jih po resnic povedan sploh še ni blo, pa mi jih je "nazidou" z belo plombo, da zgleda čist navadn zob..
pa še pr men je fora da mam tok skupi zobe udzadi, da nitka sploh ne pride, pa tut nikol je nism kej prov velik uporablala in pol je med zobmi zgnil
v zadno k sm pa bla pr zobarju, mi je reku, da bova zamenala eno plombo( še od une bivše zobarce), k sm mela čudmn narjeno, pa da ne bo bolel, pa sm hotla inekcijo in hvalabogu, da sm jo hotla, ker je blo pod zobom zgnit..
tko da ja, če nimate dobrga zobarja ga hit zamenite, da ne bo pol treba napak popravlat, pa korenin odstranjevat..