am a še se to komu zgodi da ma po kosilu fuuuuul veliko željo po sladkem... rečmo po čokoladi? men se to vedno...sj vsaj d košček dobim pa je ok...sam res taka neverjetna želja k bi lahk ubijala za čokolado ... ...
Ooojaaa, ma res znam bit prov žalostna, če ni čokolade..pa tud nutelle in podobnih reči ni vedno doma..če res res nič ni, si pa nardim en "močen" kakav. Včasih sem pa bivšemu težila tud ob 2am naj me pele na črpalko po kaj sladkega!
Hehe, pa nima veze kolk se prej najem, za čokolado je vedno prostor!
Sem slišala tud, ja, da naj bi bla čokolada dobra za med učenjem kao za energijo in koncentracijo. Sam je ful res, čokolada je res en tak "energijski šok", al neki tazga.
ja men da ful energije ... al pa mam to sam u glavi ... use je možn... sam vem d čokolada je tista stvar k me vedno spravi u dobro voljo ... sam preveč naenkrat je pa tut ne morm ... bol d mal pa po mal hehe
ok face it ... usi mamo radi čokolado (razn moje mame )
Ja še ena taka. Jst sem sigurno odvisna od sladkarij. Vsak dan sploh po kosilu pa še tko kdaj vmes moram nujno pojest neki-piškoti, čokolada, torta karkoli. Če ne dobim, se sploh ne počutim dobro. Je pa res da je fajn, ker imam mejo. Pojem recimo mal sladkarij, samo brez njih pa ne gre.
Nadine napisal/-a:jz pa sploh ne, sploh mi ne paše jest sladkarij, use drugo mam rajš, sladkih stvari pa res ne... še najbol kakšn sladoled, to je pa to
jst OBOŽUJEM čokolado, še posebno milko... sm v millerju odkrila čokoladne palčke milka in vsaka palčka ima samo 78 kalorij... odlično seveda, če poješ eno palčko na dan
Ne,sam brez čokolade si življenja skoraj da ne predstavljam.Kak nekaj pojem,rabim še košček sladkega.Pa še zmes kdaj med eno in drugo jedjo.Ni dneva ko ne bi vsaj nekaj malega čokoladnega pojedla.
Jest si to željo oz. padec cukra uravnavam tko, da jem kompleksne OH (polnozrnate stvari z nizkim GI) pa pijem zraven zeleni čaj kadar to jem, in s tem preprečujem, da bi mi padel cukr in bi me obšla želja po sladkem. Ampak k pa si dam day off pa ze za zajterk začnem s čokolinom k ma ful sladkorja je pa groza. Takrat me razn polnega želodca nč ne more ustavt.