jst sm mela zdj dva dni športni dan...in toooook je blo fajn

*purple* napisal/-a:Khm...Jst tud razmišljam da bi se včlanla v ta klub...
Kje je pa razlika med samim tečajnikom in članom?Vem da imajo člani cenejše ure, ampak verjetno je treba še kej doplačat za članstvo?
LovelyM napisal/-a:*purple* napisal/-a:Khm...Jst tud razmišljam da bi se včlanla v ta klub...
Kje je pa razlika med samim tečajnikom in članom?Vem da imajo člani cenejše ure, ampak verjetno je treba še kej doplačat za članstvo?
Mislim, da kot član lahko tudi najameš konja, maš pa 10% popust na vse, pa neki je treba plačat ja. Jz nism članica, ker se mi itak ure ne zdijo tok drage glede na to, da mam ponavad namest ene ure, dve ure, tko da mam nakonc plačanih 10 ur, narjenih pa 20.
Sej to se itak pol odločiš če se misliš sploh s tem ukvarjat ipd.
P.S. Na strani piše da je 10 ur 104€ jz sm pa dala 130€ tko da zgleda da so se podražil al se pa šteje to, da so v bistvu individualne ure z učiteljem.
*purple* napisal/-a:se pravi da ti ure zastonj podarijo al kako?![]()
ne, ful bi šla zdej ko imam vse možnosti za te zadeve...
mogoče se mi zdi mal drago, ampak sej če sproti ure plačuješ ni tok panike verjetno...pa dobro tud tistih stoevrov je vrednih za jahanje...rajš dam tok za jahanje kot za en bedn dosadan fitnes pol manj![]()
veš kaj me še zanima...recimo ti ko si začela jahat, če ste tud vi začetniki pucal konje, pa hlev pa tko*?
dva konja mam doma in se morm nekak znebit strahu do njih, ker se res ne upam zraven njiju v ogrado stopit, tud zato ker pač nism vešča konjskega obnašanja in vsakič skočem ko se kej pemakne, kar je pa sicer zlo narobe....
kaj pa recimo jhanje kasneje ko že znaš, da si sam konja sposodš?je ista cena kot pa učenje z učiteljem?