Big Brother- Slovenski
-
mary-kate and ashley bigg
- Kofetarica

-
the big red machine
- Kofetarica

- Kraj: gozd
-
mary-kate and ashley bigg
- Kofetarica

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:the big red machine napisal/-a:Samo še vprašanje časa je kdaj bo kakšna podlegla čarom playerja Staneta![]()
![]()
![]()
drugač sm pa jst tut ful pogrešala prizor ko jim nominacije sporočijo. tist del je nabolj zanimiv in razburljiv.
Ma pri nas so se tega showa čist napačmo lotili in po moje gledanost sploh ni tako sanjska kot oni hočejo prikazat. Bilo bi bolje, da majo tako kot so majo povseod po svetu, nominacije po tistem, ko nekdo že izpade v sobotni oddaji. Pa tud z izpadlim kandidatom bi se lahko pogovorili ne pa da ga čist ponižajo za konec. Pa tud zgleda, da sodelujejo zraven ljudje, ki v življenu niso pogledali niti eno sezono BB.
-
floribunda
- Cosmopsiho

že drug tedn verjetno, v sob. bo tak robi odleteu
me pa zanima, kak bodo potekale nominacije v primeru, da tjaši in andreju p. ne uspe naloga? v tem primeru so nominirani suzana, andrej p. in tjaša + nominiranci, ki jih določijo stanovalci, ali so nominirani samo toti trije? danes sem z nekom debatirala o tem, pa baje da v primeru, da jim naloga spodleti, nominacije stanovalcev odpadejo, in so samo toti trije nominirani...
me pa zanima, kak bodo potekale nominacije v primeru, da tjaši in andreju p. ne uspe naloga? v tem primeru so nominirani suzana, andrej p. in tjaša + nominiranci, ki jih določijo stanovalci, ali so nominirani samo toti trije? danes sem z nekom debatirala o tem, pa baje da v primeru, da jim naloga spodleti, nominacije stanovalcev odpadejo, in so samo toti trije nominirani...-
the big red machine
- Kofetarica

- Kraj: gozd
-
Angel girl
- Cosmopolitanka

- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt: