bubabiba napisal/-a:Ja super ne da vam je umrla ena mačka vam jih je ogromno kot si napisala in ste kr jemal mačke enga za drugim, da so umirali čeprav ste videli, da ne gre. Bravo. Vaša odgovornost se kaže pa še predvsem v tistem delu ko omenjaš, da je mačka 2krat kotila. Niti za sterilizacijo vam ni bilo za dat ampak ste lepo štepali nezaželene mladičke, ki jih je povsod polno. Bravo še enkrat.
ker mamo stanovanje, useh mačk nismo mogli zadržat...in smo jih delili okoli...kar se mi ne zdi narobe...use smo razdelili okoli in še zdej vemo kko je z njimi...in naši mladički niso bili nezaželjeni (kje ti ta ideja

?), ampak smo bili usakega res veseli...mislim d bi blo neodgovorno, če bi jih kr tko vrli a jih
nismo...dali smo jih enim, k vemo d doro skrbijo za njih...
smo jo probavali tud doma držat, ma ni možno...usaj pr naši ni blo tkoo...je silila ven, sej veš kko je če mačke dobijo potrebo...in se mi zdi preveč kruto d bi jih sterilizirali in kastrirali...
in sori...tud tvoja mačka (če jo maš) bo umrla, če ne zrd avta pa zarad starosti...in tudi smrt doma (brez momenta zunaj

) ni prijetna...kej je pa ta mačka doživela?
faak ku se ene rade kregaste...