Kaj vas najbolj boli
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
Boli me, da:
- je med nama taka razdalja in ga bom vidla šele čez 3 mesce.
- da sem v tej zvezi v totalno podrejenem položaju. Sej upam, da ne večno, ampak trenutno precej tvegam, da bom nekoč prizadeta.
- da se zarad tega ne morm skoncentrirat na faks in da gre zato tm zmer bolj navzdol.
- da tud če bova kdaj res skupej skupej, bo potrebno še velik pogajanj, da bodo moji doma to mirno preživeli.
Pa zakaj jst. Zakaj ne morm met ene normalne zveze brez miljon in ene komplikacije. Jst bi se sam jokala trenutno
- je med nama taka razdalja in ga bom vidla šele čez 3 mesce.
- da sem v tej zvezi v totalno podrejenem položaju. Sej upam, da ne večno, ampak trenutno precej tvegam, da bom nekoč prizadeta.
- da se zarad tega ne morm skoncentrirat na faks in da gre zato tm zmer bolj navzdol.
- da tud če bova kdaj res skupej skupej, bo potrebno še velik pogajanj, da bodo moji doma to mirno preživeli.
Pa zakaj jst. Zakaj ne morm met ene normalne zveze brez miljon in ene komplikacije. Jst bi se sam jokala trenutno

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
* boli me, da mi profesor "lepše" užali...
ampak to se je že 2x ponovilo ampak sm se zaupala eni profesorici ki pri drugih izvaja terapije in mi je rerkla, da se moram zase postavt in naj mu to enkrat povem, da mi ni to všeč.

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Kofetarica
*boli, ko zveš, da je biu use samo seks, po možnosti brez kančka čusteu (kar je zame nesprejemljivo)
*boli, ko si nekomu vedno na uslugu, kr naprej ponaulaš, če rabi pomoč, mu stojiš ob strani kadarkol je to potrebno, na koncu ti pa reče "sej mi nikol nisi pomagala"
*boli k se trudš da bi biu srečen in zadovoln, on se pa drži, ne nardi ničesar, in spet na konc slišš "da mu je blo doukčas"
*boli da se pustiš ponižat, podcenjevat in bit hlapec nekomu, k bi te mogu met najbl rad (pa zveš, da se je tut takrat, k se ti je zdel, da čut neki do tebe, sam "delu")

*boli, ko si nekomu vedno na uslugu, kr naprej ponaulaš, če rabi pomoč, mu stojiš ob strani kadarkol je to potrebno, na koncu ti pa reče "sej mi nikol nisi pomagala"

*boli k se trudš da bi biu srečen in zadovoln, on se pa drži, ne nardi ničesar, in spet na konc slišš "da mu je blo doukčas"
*boli da se pustiš ponižat, podcenjevat in bit hlapec nekomu, k bi te mogu met najbl rad (pa zveš, da se je tut takrat, k se ti je zdel, da čut neki do tebe, sam "delu")

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kaj vas najbolj boli, da vas fant prevara, da vas kdo užali, da se vam kdo zlaže, da vam kdo kaj ukrade, da vas kdo vleče za nos, da kdo dela norca iz vas??
Mene najbolj boli, da mi kdo laže in to tako očitno, da v bistvu ne more skriti. Sem imela enega luštnega fanta, pa je ena izmed mojih kolegic ugotovila, da bi bila ena druga iz naše družbe bolj primerna zanj in mu jo je tolk časa vsiljevala, da je bil z njo. Najbolj zanimivo je pa to, da mi je on to sam povedal, pa mu nisem zamerila, kolegicama pa niti v oči ne morem več pogledati, ker sta mi to storili. V bistvu sem prekinila stike z obema. Pa mislim, da sem prav ravnala.
Mene boli brezsrčnost ljudi, ker se iz te brezsrčnost rojevajo vsi ostali gnili plodovi kot so;
-hinavščina
- brezobzirnost
- neiskrenost
in ostala sranja (sori za nekult.,izraz)

Ma jst se takoj potolažim z mislijo, da bi nekatere osebce lahko bile boljše, če bi imele za nekaj takega pravo priložnost na primer "normalne starše" konc koncev zdrava jablana ne more rojevat gnilga d*ekca pekca, ampak sočne sadeže

čAw BaW

Zadnjič spremenil Kaysia, dne 08. Apr. 2007 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- InToXiCaTe
- Sramežljivka
- Kraj: Mb
- *daddy's girl*
- Komunikatorka
Boli me:
-ker vem da mu ne bom nikol nudt tistga kar si zasluž
-ker vem da me ma ful rad,jaz pa njega ne bom nikol mogla med tolk
-ker ne vem zakaj vztrajam z njim
-ker vedno ko se odločim da bom nehala z njim,pomislm na trenutke brez njega..kako ga pogrešam
-ker sem včasih res grda do njega in mučim sebe ter njega
-ker on misli da je z najino zvezo vse v redu
-ker še nikol v lajfu nism bla tok zmedena
-ker se mi zdi da me prijatelji puščajo na cedilu
-ker mislm da mami lahko zaupam nekj,do bo ostalo med nama ampak temu ni tako
-ker imam 'dve' družini in ne vem kam spadam..nikamor najbrž
-ker vem da mu ne bom nikol nudt tistga kar si zasluž

-ker vem da me ma ful rad,jaz pa njega ne bom nikol mogla med tolk
-ker ne vem zakaj vztrajam z njim
-ker vedno ko se odločim da bom nehala z njim,pomislm na trenutke brez njega..kako ga pogrešam

-ker sem včasih res grda do njega in mučim sebe ter njega
-ker on misli da je z najino zvezo vse v redu
-ker še nikol v lajfu nism bla tok zmedena

-ker se mi zdi da me prijatelji puščajo na cedilu
-ker mislm da mami lahko zaupam nekj,do bo ostalo med nama ampak temu ni tako
-ker imam 'dve' družini in ne vem kam spadam..nikamor najbrž