Ljubkovalna imena
- **SiMoN@**
- Kofetarica
*nikkica* napisal/-a:jaz sem ponavadi lubi al pa mala al pa kaj podobnega, njega pa kličem tako kot njegovi prijatelji(po priimku),v nekaterih redkih primerih pa lubi
Ja hudu ej..da svojga tipa kličeš po priimku..jst ga še od začetka poznanstva nisem po priimku klicala, kdaj pa kdaj sem ga po vzdevku, drgač ga pa skus po imenu al pa lubi, edin kadar je kej fejst poreden ga po priimku, k ma za moje pojme ful lep, simpatičen priimek, pa ga tkole mal na "ostro" primem

-
- Sramežljivka
- Balkanski dečko
- Sramežljivka
- Kraj: mal izven lj ;)
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Midva sva si tudi že svašta rekla!
Jez njemu: ljubi, muck, medvedk, dragi, srčk, kokič, kokolo, lepotičk, mišk, pa tudi pužk moj
- pol pa on meni posledično hiška moja hahaaa!
Drgač pa mi je rekel še: miška, lubica, lepotička, mucka, kokica, zajčica, slatkica, pa tudi piška, žena ku me kej zajebava
Po moje da bi se še ful tega našlo!
Jez njemu: ljubi, muck, medvedk, dragi, srčk, kokič, kokolo, lepotičk, mišk, pa tudi pužk moj

Drgač pa mi je rekel še: miška, lubica, lepotička, mucka, kokica, zajčica, slatkica, pa tudi piška, žena ku me kej zajebava

Po moje da bi se še ful tega našlo!
-
- Cosmopsiho
Heh, js mam tut eno mal čudno navado, da rada partnerja kličm z uzdeuki ženskega spola
Ene to ni motil, tazadn je meu pa tut s tem probleme (sej s čim jih pa on ni meu
), pa sm mogla pol to opustit, čeprou mi je blo kjut (itak je blo to sam med nama, u jaunosti usacga kličm zgolj po imenu).

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...