Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja ampak ne na tak način :roll:

mislm kolk znajo bit eni ljudje primitvini... :roll:

zapletla sem se s fantom ki je 15 let starejši od mene!

40 je star?misliš, da 40 letnik želi imet resno oziroma kakšnokoli zvezo za v javnost z 17 letnico?ni to še nekako pedofilstvo al kako bi se izrazila?
Stopimo na realna tla...Tip je že malo starejši..doma sicer nevem kakšno punco ima, vseeno pa vem to je dekle s problemom "mlado meso" in ker je tip očitno primitiven je mnenja zakaj pa si je nebi vzel če si jo lahko....Predvsem pa prizadeti al ne, to so sami prazni izgovori...Tip noče pustit punce, ker ima nekaj od nje, ker že ima nekej v življenju verjetno in ni samo otrok, tako kot si ti....in taki ponavadi nikoli ne zapustijo svojih punc zaradi naivnih mladoletnic...tako da vse to kar ti on govori zdej je samo del njegovega "projekta", furati obe naenkrat...tebe se poslužiti ker si mlada, simpatična, verjetno tud za sex, ona pa bo njegova življenska sopotnica..tudi če en bo, če se bosta razšla, pa sigurno ne boš ti....
In če se hočeš ubit zarad tega je najboljš da se kar greš ker tole je čist res...
Poznam velik gospodičen ki so se pustile tkole nategnt...obljube o skupnem življenju, o ljubezni, o skupni pravljici in lalalal, na koncu pa ko se tipu ni dalo več oziroma karkoli je že prišlo vmes, je pa sam izginil...čio mio adijo...Si res želiš tega?si res želiš biti druga violina?maš tolk ponosa, in se maš tako rada da bi dopustila da si nekomu le "objekt"?mal premisli v tej smeri, punca....mogoe zdej še ne veš tega, ampak ko boš mal odrastla ti bo precej jasno kaj je tale moj post pomenil....
sicer pa nevem zakaj bi potem vse tiste tadruge rade da zapusti tip svojo punco/ženo in bohnedej clo še otroke?ko ste se pahnile v to ste verjetno dobro vedele kakšno je stanje...in tudi če niste ste zvedele kasneje..mene bi najprej od njega odbil to da mi je lagal, drugo to da sem neka tadruga ta nepomembna, tretja da sem mu objekt in da si pri meni le jajčka spraznjuje in tretja da gre potem domov posexat še njo, oziroma še huje da je prej sexal njo zdaj pa sexa mene :roll:če se lotiš tega vzameš v zakup ne pa nekaj terjat da je tvoje če pa ni...resda ni od nobene last, pa vseeno....
najbolj neumne so mi tiste ženske in primitvne in da ne rečem še kaj ki se grejo mešat v tako zvezo kjer so še otroci posredi...ne rečem da je s tipom vse kul, ampak če se on en more zadržat zakaj se ne more tista druga stran zadržat?men je to bolano...jst bi tazga tipa tko čez okn vn fuknla da se nkol več nebi pobral :roll:

in dejstvo je da tretja oseba v tem primeru ni ničesar kriva, tko da daleč od tega da si zasluži gledat posnetke med sexom njega in njegove ljubice... takrat bi se meni strgal in da ne govorim kje vse bi ta ljubica pobirala zobe...ja tle pa podpiram nasilje,briga me....
če ji hočeš povedat ji povej iz oči v oči..ne pa takih bedarij...ona tle ni ničesar kriva, kriv je on..in če se že gremo kazni, ga posnameš kako serje in prdi in se napenja in aploudaš na youtube pa po forumih delaš reklamo...ne pa nekoga tretjega vmešavat... :roll:

me prav zanima kako bi ble ve vesele ko bi v nabiralniku najdle kaseto in gor vašo ljubezen kako strastno natepava eno drugo?bi blo fajn in smešno a ne?me prov zanima ja....pa prosm brez da bi ble vesele da bi zvedle in tralalaal....Tak jok bi bil da konec....Priznam mene bi ubil...
uglavnem ne govorte nečesa kar nebi rade da se stori vam....
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

purpl, samo en popravek... če je ona 17, pol je on 32 :ja:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*purple* napisal/-a:in dejstvo je da tretja oseba v tem primeru ni ničesar kriva, tko da daleč od tega da si zasluži gledat posnetke med sexom njega in njegove ljubice... takrat bi se meni strgal in da ne govorim kje vse bi ta ljubica pobirala zobe...ja tle pa podpiram nasilje,briga me....
če ji hočeš povedat ji povej iz oči v oči..ne pa takih bedarij...ona tle ni ničesar kriva, kriv je on..in če se že gremo kazni, ga posnameš kako serje in prdi in se napenja in aploudaš na youtube pa po forumih delaš reklamo...ne pa nekoga tretjega vmešavat... :roll:

Pust ljubico in njene zobe, njega bi blo treba.

*purple* napisal/-a:pa prosm brez da bi ble vesele da bi zvedle in tralalaal....Tak jok bi bil da konec....

Ja sej je res, tega ne zanikamo, sam ej .. boljš živet v ignoranci in lažeh in prepričanju, da to ni res pa se vseeno vse to dogaja za tvojim hrbtom?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

tud ljubico če mi pošlje kaseto...sploh pa če jo pr nese, že na licu mesta pokasira...pač glede tega pa res nimam meje :roll:

seveda ni boljš živet v ignoranci....ampak bolečina je tolk večja če ti to še zagledaš..v vsakem primeru se je dogajalo za tvojim hrbtom..dan, tedn, mesec, leto...ni važno kolk, boli vseen, če ap še neki tazga vidš mislma da si prizora ne zbrišeš zlepa izpred oči....
jst pač ne verjamem da bi vi rajš to doživele, kot pa da nebi vedle sploh...a niste še same vsepovsod trdile da kar ne veš ne boli..torej? :wink:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

obupana napisal/-a:NA POMOČ!!!
zapletla sem se s fantom ki je 15 let starejši od mene!
on živi z drugo punco, katera zame ne ve!prav on pa je naredil prvi korak.sama ga zel pogrešam, vem pa, da se z njim ne smem videvati. ko mu omenim, da bi bilo najboljše da se razideva, on na to ne pristane. sam bi zame naredil use, obenem pa noče nobene od naju dveh prizadeti. na koncu pa se bojim, da bo najbolj prizadet on. najraje bi se ubila. tudi sam on tako pravi. sama nisem kos taki situaciji. pogrešam ga in drug drugega ne moreva preboleti.

kaj naj naredim, da nama bo obema lažje?in da bova lahko odšla vsak svojo pot?kaj?pomagajte mi prosim, vsak nasvet mi bo v veliko korist!!
hvala vam že v naprej

Lej, čisto brez ovinkarjenja, moraliziranja in pametovanja. Če bi mu blo res mar, se nebi tako obnašal. Glavo gor in pejdi naprej. Ker punce itak ne bo pustil (če bi mel namen, bi jo že). Res hočeš zapravljat svoj čas z nekom, ki te ne jemlje resno in ni iskren? Vem, da je težko in bla bla bla...Ampak to je za tvoje dobro. Ker boš prizadeta samo ti in njegova punca (če izve, kar pa dvomim). Pa srečno.
Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 11. Nov. 2007 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

tjaskaaa napisal/-a:jst bi tud potrebovala pomoč..nebi odpirala nove, ker mislm da kr paše tukej..sicer je zgodba dolga,ampak probat ni greh

moja zgodba gre takole.. s fantom sva bla skupej približno tri leta in pol..z eo vmesno pavzo..po pavzi sva bla ohinsploh dobr par..meu je proste roke, zaupala sem mu..in on je to izkoristu..začelo se je pijačevanje s kolegi..učasih tud med tednom...kar me je zelo,zelo motilo..ne samo motilo, razmišlajala sem o koncu veze...
en mesec nazaj..bila je nedelja..bila sva zmenjena ob šesti uri..me kliče,da me že čaka...mu rečem počakaj nekaj časa, pejd sestri, ne morem pridt..ker je z mami hudo in je dobila hud astmatični napad, ..klicali smo rešilca, ker ji več nismo znal pomagat..šla sm z njo v bolnico.v bolnici so jo sprejel, mene pa odslovili,ko sem dala vse podatke. in potem ga jst kličem..on seveda že v gostilni, v roku dveh ur se ga je že nažgal..jst ga kličem v solzah zarad mami, ker mi je blo tako tako hudo, res sm ga rabila..on pa meni,da ne more,ker je na pijači s kolegom,da pride čez pou ure. bla sem šokirana,če misli resno.ampak sm si rekla uredu ne bom forsirala, tako in tako se moram pogovorit z očetom.čez pou ure ga ni, mi reče pridem čez 15 min..in takoj čez 5 min pošlje sms,da pride čez eno uro. jst ga takoj po sms pokličem,če me jeb* v glavo al kaj se gre in on se mi ne javlja na telefon.vsa obupana sem šla v tisto gostilno, znorela čist..on me je pa ubistvu nateral,češ če se mi je zmešalo..s tem,da je vse vedel..da so mami odpeljali v bolnico. bil je pijan, reku je mi je grozne stvari...odpeljala sem se k njemu domov, vzela stvari,se poslovila od staršev..potem pa še enkrat do njega in mu dala konc...zgodba se seveda še poslabša..v roku enega tedna je moja zlata mami preminula :cry: :cry: :cry: ..skratka svet se mi je podru :cry:
prekinla vezo in še mamico zgubim...tud njemu sem povedala...in zdej po enem mescu sva se dobila, povedal mi je vse..da me ljubi,da ga je sram kar je naredu,..prosi me za še eno priložnost...jst pa sem zdej razcepljena, ker ga sovražim in ljubim. hudo mi, ker sem večino časa sama in nimam rame za jokat, najhuje je zvečer ko grem sama spat.pa sej mam podporo vseh...očeta,brata,tet,prjatlc.oče mi težko kaj svetuje, ker je sam zelo bogi, zaradi mami, brat tudi in jih niti nočm prosit za nasvet..tete in prjatlce pa vidm enkrat na tedn,ker niso iz mojega kraja..al pa študerajo v lj ali kp..vem,da bi z njim lažje prebolela smrt mami, ker me je vedno znal potolažit..ker še vedno ne dojamem in sem se zelo zaprla vase..mislim,da bi mi bilo z njim lažje.sama ne bom mogla čez vse to nikakor.a vseeno so bolečine globoke, ki mi jih je zadal in kako naj vem,da se zgodba ne bo ponovila,da misli resno...ne vem kaj naj nardim..razcepljena sem na dva dela.. :cry: :cry: :cry:

zelo mi je hudo, post pišem v solzah, potrebujem vašo pomoč.. kaj mislite si zasluži priložnost sploh?

kar se tiče moje zgodbe..učeraj naj bi se dobila in pogovorila, ker sem tud rabila njegovo tolažbo..bla sva zmenjena, ni me poklical, dokler ga jst nisem dobila ob enajstih zvečer pijanga..tko,da zgodba končana...očitno mu ni pomoči in človek totalno brez vesti..kaj naj še rečem, ker mi je škoda besed...grem naprej sama čez to in upam,da me življenje nardi močno osebo...

hvala vam za pomoč vseen

lp,tjaskaaa
Free your mind...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Tjaša, drži se ... :bussi:
Tega fanta se pa izogibi, ker ga ne rabiš. Tko, da si se prav odločila.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

se strinjam s smejkico. se mi zdi, da ti bo velik bolš brez njega, ker očitno drži pravilo, da enkrat tak, vedno tak :?
:bussi:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

tjaskaaa napisal/-a:grem naprej sama čez to in upam,da me življenje nardi močno osebo...

Držim pesti zate. :bussi:
Uporabniški avatar
obupana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: heaven****

Neprebrana objava Napisal/-a obupana »

najprej bi se ti rada zahvalla za tvoj naslvet, ki je vsekakor dobrodošel. s tem da se bo on moral odlčti, za eno od naju dveh se popolnoma strinjam, to sem mu tudi sama že večkrat omenila, ampak on si misli, da bom jaz za vedno njegova druga.... noče se sprijazniti s tem, da jaz druga ne bom in nato ko mi na srce olaga sladke besede i mi delujejo iskrene jaz seveda popustim. mogoče e tu napaka, ampa ne morem se mu upreti. kakršen koli nasvet mi bo v veliko korist.

sama tudi vem da nisem vredna tega, da bom druga, ampak po dveh letih čakanja, je red mesecem in pol on izvedel da sem zatrapana vanj in takrat me je uprašal zakaj mu nisem že takrat povedala. in iz tega sem takoj razbrala, da bi morda takrat mi2 bila skupaj, kajti njegove punce takrat še ni bilo. ampak jaz sem na žalost takrat imela komaj 15 let. in neveš, kakšno željo imam, da bi sedaj imela vsaj 7 let več kot jih imam, kajti potem sem prepričana d bi se zanj borila z vsemi močmi tega sveta. kajti največja ovira v tem mojem primeru so moji starši, ki bi jih ta novica, da hodi s 15 let starejšim tipom iz naše vasi, ubila.

pomagaj mi :cry: :cry: :cry:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

tjaska :( res čimbolj stran od njega. ga ne poznam pa mi je vse jasno po temle kar sem zdele prebrala. Človek je res podn.
Teb pa želim da boš počasi našla kakšen žarek v življenju.. :bussi:
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Tjaška, nenormalno me boli, k berem tvoje poste in si sploh ne morem predstaulat kaj dožiulaš... :nein:

Ne morem pa ne morem razumet, kako so lahko ljudje tko zlo brez vesti, brez sočutja do človeka... sploh do nekoga, k je tvoj, k te ma rad in k si u najtežjih trenutkih želi samo to, da si tm ob njem, ga držiš za roko in čutiš z njim... Njih pa ni, k se teb podira svet, kr "nimajo časa" ;(

Res ti najbl želim, da bi najdla nekoga, k te bo spoštovau in ceniu in bo s tabo u srečnih in žalostnih trenutkih, mamica bo pa itak vedno ob teb, kr sej veš, če nekoga hranš u svojem srčku, ga nikol zares ne zgubiš :bussi:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

obupana, če se lahko oglasim.
vem, kako je, ko je punca stara 17 let, zaljubljena na smrt v nekoga. ampak, poglej. očitno ti je jasno dal vedet, da boš vedno druga in nikol prva. a se splača vztrajat pol v tem? ker na koncu boš trpela samo ti. no ja, pa lahko še tista "prva", ko bo zvedla, kaj ji ta tip dela.
res ti ne želim, da trpiš zarad tega tipa, k te tud slučajno ni vredn, pa kake druge tud ne.
probej čimdalj od njega it, ker bližje mu boš, večkrat bosta skup, bolj ti bo všeč, bolj ga boš mela rada in bo še težje it stran. ne splača se trpet zarad takih primerkov, k niso vredni NIČ. res ne. če se maš kej rada, pejt stran od njega. bo še velik bolših priložnosti, velik bolših tipov, k bodo samski in boš ti vedno prva, pa še nobene druge, tretje, četrte ne bo vmes.
in tud, (primer) če se ta tip "znebi" pač njegove punce in ostane s tabo. a boš prepričana in mu totalno zaupala, da pa teb zdj ne dela tega, kar je prej njej? ne, ane? a hočeš živet nonstop v dvomih, kaj dela, ko ga ni s tabo, s kom je, kje je? ker vrjem, točno to počneš, ko si na tem.
resno, čist premlada si še, da bi tok trpela po nepotrebnem. se ne splača. čimdalj stran od njega, pa bo bolš. boš vidla, da bo. če ne koj, pa mal kasnej. ni važn, sam da bo bolš. brez njega!
vem, da je to težje narest, kokr pa rečt, ampak probej. zgubit nimaš nč. ker tko al tko z njim nč nimaš, če tko pogledaš. si samo druga v njegovem življenju trenutno. pa tud prepričana ne morš, da si druga in zadnja. lahko ma tretjo, četrto, k jim isto prav, kot teb.
bom nehala tle neki bluzit, sam resno razmisl, kk naprej. si čist premlada, da bi mogla bit v tej godlji skupej z njim.
in ne se mu pustit, ne mu nasedat na njegove sladke besede in obljube (če ti jih slučajno daje). bodi močna!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

tjaskaaa napisal/-a:grem naprej sama čez to in upam,da me življenje nardi močno osebo...

:bussi:
lepo je, da ti je zelo zelo kmalu dokazal, da ni vreden nove šanse :) in še lepše je, da si odločna glede svoje prihodnosti :wink:

veliko pozitivizma ti želim pa da boš kmalu postala močna oseba. na dobri poti si! :)
Zaklenjeno