mislm kolk znajo bit eni ljudje primitvini...

zapletla sem se s fantom ki je 15 let starejši od mene!
40 je star?misliš, da 40 letnik želi imet resno oziroma kakšnokoli zvezo za v javnost z 17 letnico?ni to še nekako pedofilstvo al kako bi se izrazila?
Stopimo na realna tla...Tip je že malo starejši..doma sicer nevem kakšno punco ima, vseeno pa vem to je dekle s problemom "mlado meso" in ker je tip očitno primitiven je mnenja zakaj pa si je nebi vzel če si jo lahko....Predvsem pa prizadeti al ne, to so sami prazni izgovori...Tip noče pustit punce, ker ima nekaj od nje, ker že ima nekej v življenju verjetno in ni samo otrok, tako kot si ti....in taki ponavadi nikoli ne zapustijo svojih punc zaradi naivnih mladoletnic...tako da vse to kar ti on govori zdej je samo del njegovega "projekta", furati obe naenkrat...tebe se poslužiti ker si mlada, simpatična, verjetno tud za sex, ona pa bo njegova življenska sopotnica..tudi če en bo, če se bosta razšla, pa sigurno ne boš ti....
In če se hočeš ubit zarad tega je najboljš da se kar greš ker tole je čist res...
Poznam velik gospodičen ki so se pustile tkole nategnt...obljube o skupnem življenju, o ljubezni, o skupni pravljici in lalalal, na koncu pa ko se tipu ni dalo več oziroma karkoli je že prišlo vmes, je pa sam izginil...čio mio adijo...Si res želiš tega?si res želiš biti druga violina?maš tolk ponosa, in se maš tako rada da bi dopustila da si nekomu le "objekt"?mal premisli v tej smeri, punca....mogoe zdej še ne veš tega, ampak ko boš mal odrastla ti bo precej jasno kaj je tale moj post pomenil....
sicer pa nevem zakaj bi potem vse tiste tadruge rade da zapusti tip svojo punco/ženo in bohnedej clo še otroke?ko ste se pahnile v to ste verjetno dobro vedele kakšno je stanje...in tudi če niste ste zvedele kasneje..mene bi najprej od njega odbil to da mi je lagal, drugo to da sem neka tadruga ta nepomembna, tretja da sem mu objekt in da si pri meni le jajčka spraznjuje in tretja da gre potem domov posexat še njo, oziroma še huje da je prej sexal njo zdaj pa sexa mene

najbolj neumne so mi tiste ženske in primitvne in da ne rečem še kaj ki se grejo mešat v tako zvezo kjer so še otroci posredi...ne rečem da je s tipom vse kul, ampak če se on en more zadržat zakaj se ne more tista druga stran zadržat?men je to bolano...jst bi tazga tipa tko čez okn vn fuknla da se nkol več nebi pobral

in dejstvo je da tretja oseba v tem primeru ni ničesar kriva, tko da daleč od tega da si zasluži gledat posnetke med sexom njega in njegove ljubice... takrat bi se meni strgal in da ne govorim kje vse bi ta ljubica pobirala zobe...ja tle pa podpiram nasilje,briga me....
če ji hočeš povedat ji povej iz oči v oči..ne pa takih bedarij...ona tle ni ničesar kriva, kriv je on..in če se že gremo kazni, ga posnameš kako serje in prdi in se napenja in aploudaš na youtube pa po forumih delaš reklamo...ne pa nekoga tretjega vmešavat...

me prav zanima kako bi ble ve vesele ko bi v nabiralniku najdle kaseto in gor vašo ljubezen kako strastno natepava eno drugo?bi blo fajn in smešno a ne?me prov zanima ja....pa prosm brez da bi ble vesele da bi zvedle in tralalaal....Tak jok bi bil da konec....Priznam mene bi ubil...
uglavnem ne govorte nečesa kar nebi rade da se stori vam....