Germany's next top model
-
- Sramežljivka
Gledam,tolko da nisem obsedena
Tonia mi je tak dolgočasna, sem čakala da bo izpadla.Ne zdi se mi nič posebnega in nič ne izžareva. Mandy
Denise je poseben tip,zanimiva samo ni čisto moj okus.
Fiona je lušna, samo vse kar reče se mi zdi.....fake
Kaj so pa z Anjo in Aneto naredili
Ne! Prej mi je Aneta bla najbolj všeč zdaj pa sploh nevem kaj naj si mislim. Milla je pa zdaj z novo frizurco takšna sladka
Tak da Hana
moj favorit

Tonia mi je tak dolgočasna, sem čakala da bo izpadla.Ne zdi se mi nič posebnega in nič ne izžareva. Mandy

Denise je poseben tip,zanimiva samo ni čisto moj okus.
Fiona je lušna, samo vse kar reče se mi zdi.....fake
Kaj so pa z Anjo in Aneto naredili

Tak da Hana

- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Men se je zadnje čase tista rdečelaska prikupila, Barbara. Ful mi je lepa in simpatična. Pa ravno zaradi tistih rdečih las mi je zanimiva, ker je neki posebnega in izstopa.

Sicer mi je tud Hana lušna ampak samo takrat ko je resna, ker ko se nasmeje me ful zmotijo tisti krivi zobje. Najbolj glupa mi je pa tista Anja, ker je taka tipična hinavska razvajenka

Sicer mi je tud Hana lušna ampak samo takrat ko je resna, ker ko se nasmeje me ful zmotijo tisti krivi zobje. Najbolj glupa mi je pa tista Anja, ker je taka tipična hinavska razvajenka

Neeeee! Aneta je izpadla! Res škoda.
Jaz bi tud vrgla ven Anjo, ker je razvajena bogataška smrklja. Kak se je hvalila v St. Moritzu, da še dobro, da ma kartico s sabo za šoping, halo?! Pa zadnjič ko je zmagala v onem izzivu, da je to končno za njo, ker gre za izbiranje cunj. Ja valjda, če drugega itak ne znaš!
Jaz bi tud vrgla ven Anjo, ker je razvajena bogataška smrklja. Kak se je hvalila v St. Moritzu, da še dobro, da ma kartico s sabo za šoping, halo?! Pa zadnjič ko je zmagala v onem izzivu, da je to končno za njo, ker gre za izbiranje cunj. Ja valjda, če drugega itak ne znaš!