Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%

Skupaj glasov: 316

Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

muffin napisal/-a:Oglejte si njene krive rumene zobe :eek:
Pa prou grozna je :eek:

moj fant bi verjetno reku: sej je luštna, ampak ko pa usta odpre... :D jao, kok kšne ženske pokvarjo s tem svojo pojavo.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

No v sobotni oddaji bo očitno zanimivo, pripravljajo tri presenečenja. Nove stanovalce in eden je v sorodu z nekom od že vseljenih. Predvidevam, da Suzanina hči kot jih je že nekja tu komentiralo.

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 094233.php
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Kaka je tale Jasmina res :heul: Ne spomnim se, da bi mi bla kaka ženska tak ogabna kot tale, sploh s svojim obnašanjem (dretje, jeza, burne reakcije, preklinjanje...) pa tud videzom.
Zaka je ni še noben nominiral??? Js bi jo takoj zabrisala ven iz tega BB.

Aja, tole je sicer že rahlo staro, ampak odlomek iz klepeta z Jessy:

MIMI: ZAKAJ SI SE ZLAGALA GLEDE IZGUBE SVOJIH LAS, NISI JIH IZGUBILA ZARAD BARVANJA...???
JESSY: ja ma ej, glede swojih las pa res ne mislem goworit celi sloweniji

wow :nixweiss:
...
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

ja, baje ma jessy eno bolezen zarad katere ji izpadajo lasje... sej se je vidlo, ko je bla brez lasulje da je na enih delih čist plešasta, ne samo pobrita
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

sinička napisal/-a:ja, baje ma jessy eno bolezen zarad katere ji izpadajo lasje...

tako je.. ni zarad barvanja to ;)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

To se je itak vidlo, da ni zarad tega. Tud k je to razlagala, se je takoj vidlo da ni govorila resnice.

Pomojem pa ne bo od Suzane hčerka pršla, ker vsi to pričakujemo. Ali pač...
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Angel girl napisal/-a:To se je itak vidlo, da ni zarad tega. Tud k je to razlagala, se je takoj vidlo da ni govorila resnice.

Pomojem pa ne bo od Suzane hčerka pršla, ker vsi to pričakujemo. Ali pač...

Men se zdi glupo in ne fer da samo nekdo dobi nekega znanca not, saj maš tako večjo podporo znotraj kot tudi nek dodaten zagon, tako da to mi je čist ne fer.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

vrag me požegnaj, če suzanina hči ne pride...
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

ma to, ko dajejo sorodnike not - brezveze :roll:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Mala.Neja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mala.Neja »

Meni osebno se tale Big Brother zdi že od samega začetka glup resničnostni šov (do zdaj me še itak noben resničnostni šov ni prepričal, ker ni nič zanimivega tam notri, da bi zapravljala čas in gledala). Tekmovalci mi vsi po vrsti delujejo kot da so totalno brez nekega samospoštovanja in samozavesti. Samozavest zame namreč ni javno razgaljanje, da pokažeš vse "atribute", ki jih premoreš in se "daš dol" že nekaj dni zatem, ko nekoga spoznaš. Tale Jasmina se mi sprva ni zdela slaba punca, ampak kar se tiče njene razgledanosti in vedenja... katastrofa. Za njo se zanimajo samo tipi, ki so na isti valovni dolžini kot ona, se pravi "plitki" kot ne vem kaj. Ona mi deluje tako "blond" v glavo, ker ne spoštuje sebe in svojega telesa. Punca se je spustila zelo nizko in mene bi bilo na njenem mestu sram, ne pa da bi se s tem celo ponašala. Na začetku šova so vsi govorili: "Pa kaj, če je po poklicu striptizeta! Saj je tudi to poklic! Glavno, da je punca bistra." Malo morje drugih poklicev še je in ona si izmed vseh na svetu izbere ravno tega. Zame ona ni civilizirana Romkinja, ampak samo še bolj poudarja svoj nizki položaj.
The fashion is my passion.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

dean444 napisal/-a:No v sobotni oddaji bo očitno zanimivo, pripravljajo tri presenečenja. Nove stanovalce in eden je v sorodu z nekom od že vseljenih. Predvidevam, da Suzanina hči kot jih je že nekja tu komentiralo.

mogoče je pa od jasmine fotr. včeraj v trenjih je dokazal, da je ravno prav khm...nekonvencionalen, da bi se super vklopil. :) samo ves čas bi se moral stran obračat, ko bi se mu hči slačila.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Jutri pride nekdo v hiso, ki je v sorodu s Tino.

Predvidevam.. glede na to da pod eno sliko pise tole--> Tini se ne sanja, da jo jutri čaka presenečenje.
Hello, 911. I''m on fire!
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

Ne,njo čaka pač eno presenečenje,notri pa pride oseba,ki je v sorodu z nekom drugim.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

jullia napisal/-a:
dean444 napisal/-a:No v sobotni oddaji bo očitno zanimivo, pripravljajo tri presenečenja. Nove stanovalce in eden je v sorodu z nekom od že vseljenih. Predvidevam, da Suzanina hči kot jih je že nekja tu komentiralo.

mogoče je pa od jasmine fotr. včeraj v trenjih je dokazal, da je ravno prav khm...nekonvencionalen, da bi se super vklopil. :) samo ves čas bi se moral stran obračat, ko bi se mu hči slačila.

julia, kok si me nasmejala! post dneva! zadela v polno. :lol: :lol: :lol: kva bi se rolala, če bi blo res.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

A se je robert navelical zivet, da ga je brez kondoma vtikal v tisto Biohazard odprtino?

Grem stavit, da tale zenska ni prvic seksala brez kondoma s tipom k ga prakticno ne pozna.

Vsaj sanitarno inspekcijo bi prej poklical, da pogrunta kva vse ze raste tm, predn je sel vrtnarit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Zaklenjeno