Aloha napisal/-a:Anona... če je slučajno name letel...
Js sm u mlajših letih na velko sanjarla o eni nadnarauno lepi zvezi s prou tko najlepšim in najbolšim tipom (mišleno vizualno in karakterno)... K sm spoznala pruga, pa drucga in tko naprej, sm ugotovila, da sm si zastaula previsoke cilje in kriterije. Pa sm jih znižala. Mal pa še mal pa še mal. In to je šlo tok daleč, da zdej ustrajam u zvezah, kjer ne da ni idealou, pa neke praulične ljubezni, tle ni (z druge strani) enga osnovnga spoštovanja do sočloveka, ni pristnih čusteu, use je navidezno, da mislš da je, pa čutš da ni.![]()
Še predobr mi je jasno, da popounosti ni, da so filmi neki drucga kt naša resnična žiulenja... In ne iščem tega. Je pa preveč, če si želim spoštljiu odnos, prijazno besedo, pristna čustva, iskrenost in to, da mi reče da me ma rad?
Aloha ni na tebe letelo drugače. Ampak na tematiko v splošnem. In to sem misla predvsem v tem smislu, ne da si ne smeš želeti zveze, kjer bo spoštovanje in prijazna beseda, ampak v smislu, da smo prevečkrat razočarani, ker sploh ko smo še čisto neizkušeni, verjamemo, da bo ljubezen večna in da je to edina in najlepša stvar, ki se ti zgodi v življenju. Mislem, da je ta podoba ljubezni idealizirana in da je zanjo kriva predvsem današnja družba, ki nam te podobe vsiljuje v medijih in vsepovsod. Morali pa bi nas že prej učiti, da temu ni tako. Ker ko enkrat doživiš v življenju takšno razočaranje, nisi nikoli več isti. Če bi bil že prej pripravljen na to, bi pa veliko lažje prenesel, da te nekdo zapusti.