Popolnoma neizkušena

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

:)

moj prvi poljub je bil pa tak, da vmes ko se je odvijal sem se samo vprašala.."a to je to??" pa verjemi, da sem zelo paničarla pred tem - tako kot ti :) (čeprav nekaj let mlajša)

bistvo poljuba je samo v tem, da navežeš edinstven stik z osebo, ki je drugačna od drugih. drugačna zate. in pri taki osebi se nimaš česa za sramovat, še najmanj pa se bat neizkušenosti. samo prepustiš se ji in to je vsa filozofija.

če pa želiš tehnični nasvet: :D
tako kot naj bi bil blow job lizanje sladoleda, tako naj bi bilo poljubljanje enako iskanju češnje z jezikom :D

res ti ni treba skrbet. in kozmo kolegice pred mano so veliko brihtnega napisale :wink: ...upoštevaj jih!

p.s.: verjamem pa, da je govorit veliko lažje kot to dejansko nardit :wink:

srečno!
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

zgodlo se bo takrat,ko bos najmanj pričakovala.verjetno boš cel čas premišljevala, kdaj te bo poljubil, ampak takrat te nebo.kar iznenada bo nagnil ustnice k tebi in takrat bo vse samo prišlo... po mojem ne more it nič narobe... mene je blo tak strah, cel čas sem razmišljala, kak se naj držim,kje ga naj primem, kak naj odprem usta,...moj bog :D še dans se spomnim. vse pride samo od sebe, če bi ga rada poljubila, potem ga daj, po mojem bo to pravi trenutek strasti...

upam, da bo vredu...
astarta
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: daleč, daleč

Neprebrana objava Napisal/-a astarta »

Moj prvi pravi poljub. Groza, obup. Popolnoma napačen čas, nepravi tip, jaz popolnoma neizkušena. Ja nimam glih lepih spominov :? .
No pa sem se zaradi te polomije nekaj časa izogibala tipom, pol sem spoznala enga v kerega sem se v trenutku zaljubila. Pa sem si rekla, ok maš čudovito priložnost pa je valda neboš zapravila zaradi ene slabe izkušnje. No pa se je zgodilo, nič mu nisem rekla, da nimam pojma, sam sem njemu sledila. Pa je blo super. Če so čustva zraven bo šlo. Sicer nisva več skupaj ampak so bili njegovi poljubi najboljši od vseh tipov do zdaj. Pogum, pa sproščenost pa bo.
:razz:

Javi kako bo :D
yeny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yeny »

živjo
sem 18-punca
še nikoli nism imela fanta čeprav ga imajo že vse moje prijateljice
nism še nikoli poljubila-mislm resno, strastno poljubila
vse govorijo kaj jim fantje delajo v postelji --jaz pa ne vem kaj je to
zdaj mi je všeč sošolec na faksu
prijema me za noge, me šlata in govori...
nevem kaj naj naredim
in kako naj ga poljubim če ga sploh bom kdaj lahko
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

yeny napisal/-a:živjo
sem 18-punca
nevem kaj naj naredim

:D :D :D

oprostite, to je bolj za jokat... :cry: :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:cool:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
yeny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yeny »

sori k uprašam
pa hvala za nasvet
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Jooj,ko se jaz spomnim svojega poljuba prvega..Blo je nekaj let nazaj,bil mi je prvi fant in to je tud vedel.In mene je blo grozno strah,ko nisem vedla,kak je ko te nekdo poljubi,kaj ti narediš,kam gredo roke..nič.Bogi on me je čakal skoraj en mesec,ko mi je poljub čisto nepričakovano ga ukradel.Bla sem čist trda ampak vsak naslednji poljub je bil boljši :razz:

Tak,da ti se nič obremenjuj(čeprav ni lahko to storit) preberi kar so ti že svetovale.Prepusti se to je vse.Pa vso srečo :)
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

Moj prvi lupček aaaa :lach: :lach!!V osnovni šoli....
Tok grozn je blo z tipom 1 let mlajšim od mene.Na šolskem plesu se je zgodil in sicer na tribunah.On mi je tok porinu jezik v usta da sm se začela dušit,pluvat....ne vem kaj še use bedno.Ampak pika na i je bla pa da je to vidl pou mojga razreda.In pol sm še ceu let poslušala o temu :roll: :oops: :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hehe, prvi pravi poljub... jah, lahko ti govorimo, kaj deli in kaj ne, sam to ti ne bo nč pomagal, ker teorija je eno, praksa drugo. ti samo sledi fantu in to je to.
tud jst sm relativno pozno dožvela ta pravi poljub... kar naenkrat sva bla prisesana drug na druzga in se ni nč prtožval, čeprou so se men v glavi porajala različna vprašanja, kk to, pa kaj zdj in kaj bo pa bla bla bla... pa je blo vse kul... ni opazu, da je prvi, s kerim se poljubljam, če pa je, je pa to skrivu :D
ne vem no, go with the flow in to je to :)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

edini in glavni nasvet pri poljubljanju je da ne smeš razmišljat koko pa zdaj, pa kako naprej, k to zadeve močno poslabša.
drgač pa tud tko, tip tebe verjetno čist drugače vidi kot se ti vidiš sama. predvsem ne komplicira, kar ti kakor vidim delaš čist preveč, kar se sploh vidi iz zadnjih vrstic tvojega prvega posta.

resno ne premišljuj preveč, ne kompliciraj preveč pa bo vse vredu. k ti dve stvari sta samo formula za katastrofo
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

PrispevekObjavljeno: 05.04.07 @ 16:24 Naslov sporočila:
živjo
sem 18-punca
nevem kaj naj naredim

sori sam pomoje za prvi kiss ta tipo ni najbolj pametna izbira...nevem no, saj men tip ful ne potegne če me šlata, sploh pa še predn je karkol med nama...
sicer je tvoja odločitev kaj boš nardila sam prvo mal premisl da ti ne bo žou
make it special :)
drgač pa bolš da počakaš da on tebe poljubi, ti mu sam mal namign :wink:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

uf, poznam občutke. vsaj glede poljubljanja :P jaz sem se preden sem spoznala mojega samo z enim poljubljala in sem bla prepričana da sem blazno netalentirana za to. ampak ni res, za poljubljanje imamo vsi talent, edini recept pa je: relax. ne razmišljaj, delaj po občutku. to sem jaz naredila z mojim (pa še predstavljala sem si da sva v filmu, da sem čisto noter padla :D saj vem da je freeky :P) in mu nikoli nisem omenila, da je šele drugi, ki ga poljubljam. ko sva se nekaj časa po tem ko sva začela pogovarjala o tem in sem mu povedala, je kar pobuljil. mislil je da sem že precej izkušena v tem :P madonca da sem to potem vzela za pohvalo mojemu bleferstvu :)
to infinity and beyond!
skrajnoplaha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrajnoplaha »

uffff,uffff kolko vas je odgovorilo,...nism pričakovala takšnega odziva... zdaj se papočutim skrajno bedno...in glupo. no, ja še vedno sm v težavah, podobnih,...postopoma ko se spoznavava mi je vedno manj všeč kot oseba, tudi če vem da mene večina ljudi razočara zaradi neumnosti...nism sigurna če mi je všeč, poznava se le malo časa... niti mesec ali kaj podobnega on pa mi že govori, da me ljubi, da ne more živet več brez mene itd js pa dejansko ne vem nič o njemu,...ne vem kako reagirati,...on je zelo izkušena oseba...in čustvena in take lepe besede mu lahko pridejo iz ust,...js pa tega ne zmorem...morda ker niti nič ne čutim do njega, tudi če mam občutek da mi ne bo nikoli nihče všeč, ker sm pač takšen človek, mislim da mu gre skrajno na živce to, da na vsa vprašanja odgovarjam dvoumno,nič s sigurnostjo,mu nič ne povem o svojih čustvih ali kaj takega,...kdaj se mu pustim- nekatere dneve, druge pa sm hladna...in ne vem zakaj? a ima kdo kakšen nasvet?
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Ne sekiraj se preveč. To ti ni v nobeno korist ;)
Prvi poljubi so pač katastrofa (no, ne vsi... ampak večina :P)

Pa poskušaj spremenit malo svoje obnašanje do njega (predvidevam, da ti ni všeč da tako reagiraš, kot si opisala)

Go with the flow, pa boš vidla če bo kaj iz tega.
(Aja, pa kot je že Jochie napisal - povej mu to kar si tukaj napisala)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Odgovori