Prison break
Zdej mi pa neki ni jasn ko govorite o tem Kellermanu, bom z belo napisala: jst sm to tko razumela, da so tisti ki so streljal v kombi bli kellermanovi zavezniki oz. da jih je on naročil, da pridejo ubit tistga policista, tko da lahko Kellerman pobegne. Po moje so oni ubil tistga policista ki je sedel zraven njega. Ker kellerman se je ful "hladno" obnašal ko jih je vidu, sploh ni bil nč presenečen, pa še tko sumljivo se je nasmehnu ko so odprli vrata in reku "It took you long enough" - jst si to tko razlagam da jih je on pričakoval, in da so ga oni pršli rešit.
Mal sumljivo da bi se Kellerman kr tko žrtvoval zaradi sare
Mal sumljivo da bi se Kellerman kr tko žrtvoval zaradi sare

Zadnjič spremenil Frenkie, dne 04. Apr. 2007 15:12, skupaj popravljeno 2 krat.
-
- Sramežljivka
- Kraj: The World
jaz pa moram povedat da je bila to najbolša epizoda PB-ja!!!!!!
super je blaaa!!! ma kok napeto! eni zlo akcijski deli in ful čustveni. sploh med saro in michaeom--
sm se kr zjokala mal. tko lepo je blo. mi je blo pa na konc hudo ko je michael se predal in ko je prišel v tisto stavbo. tam se mi je kar zasmilu....
komi čakam avgust!!!!!!!! 

Frenkie napisal/-a:Zdej mi pa neki ni jasn ko govorite o tem Kellermanu, bom z belo napisala: jst sm to tko razumela, da so tisti ki so streljal v kombi bli kellermanovi zavezniki oz. da jih je on naročil, da pridejo ubit tistga policista, tko da lahko Kellerman pobegne. Po moje so oni ubil tistga policista ki je sedel zraven njega. Ker kellerman se je ful "hladno" obnašal ko jih je vidu, sploh ni bil nč presenečen, pa še tko sumljivo se je nasmehnu ko so odprli vrata in reku "It took you long enough" - jst si to tko razlagam da jih je on pričakoval, in da so ga oni pršli rešit.
Mal sumljivo da bi se Kellerman kr tko žrtvoval zaradi sare.
^^ ja, tud jst sm tko misnla, sam sm gledala brez podnapisov, baje je s podnapisi jasno, zakaj se gre

lol, res mi je smešno z belo pisat

^^ men je tud smešn s to belo pisat
Kar se pa tiče te scene s Kellermanom, se bo pa po moje čist neki tretga vn izkazal. Isto kot na tistem trailerju, kjer smo mislili, da Kim ubije enega izmed bratov, pol se pa izkaže da je tist strel bil namenjen Kimu. Tko da po moje tud tuki mal zavajajo s tem, da so kao Kellermanna ubil... ga že vidim v 3. sezoni kako bo živ in zdrav prikorakal in jim vse načrte prekrižal

Kar se pa tiče te scene s Kellermanom, se bo pa po moje čist neki tretga vn izkazal. Isto kot na tistem trailerju, kjer smo mislili, da Kim ubije enega izmed bratov, pol se pa izkaže da je tist strel bil namenjen Kimu. Tko da po moje tud tuki mal zavajajo s tem, da so kao Kellermanna ubil... ga že vidim v 3. sezoni kako bo živ in zdrav prikorakal in jim vse načrte prekrižal

Omg kaj sm zdej zvedla! Baje da 22. del sploh ni bil zadnji del, ampak da obstaja še 23 del
Sicer ne vem kok je to res, ampak sodeč po IMDB-ju obstaja še 23. del imenovan "Sikimicky".
Kopirano iz imdb strani:
*Season 2, Episode 22: Sona
Original Air Date: 2 April 2007
* Season 2, Episode 23: Sikimicky
Original Air Date: 9 April 2007

Sicer ne vem kok je to res, ampak sodeč po IMDB-ju obstaja še 23. del imenovan "Sikimicky".
Kopirano iz imdb strani:
*Season 2, Episode 22: Sona
Original Air Date: 2 April 2007
* Season 2, Episode 23: Sikimicky
Original Air Date: 9 April 2007

Moje mnenje glede unega starega, ki mu je un reku general:
On mora vodit kakšno vojaško operacijo, pomojm je celo znanstvenik. In glede na to da ma Michael očitno zelo razvite možganske kapacitete in da so hotl da še enkrat v zaporu pristane, se mi zdi da je on njim postal en poskusni zajček. Mogoče ga bodo preučeval na daleč, mogoče hočjo da spet uide, kaj pa vem
Sicer pa grozn konc in jim zamerm k niso pustil d je s Saro.
On mora vodit kakšno vojaško operacijo, pomojm je celo znanstvenik. In glede na to da ma Michael očitno zelo razvite možganske kapacitete in da so hotl da še enkrat v zaporu pristane, se mi zdi da je on njim postal en poskusni zajček. Mogoče ga bodo preučeval na daleč, mogoče hočjo da spet uide, kaj pa vem

Sicer pa grozn konc in jim zamerm k niso pustil d je s Saro.

Mogoče bi pa radi njegovo pamet izkoristili v kakšne druge svoje namene, ampak seveda ne vem na kakšen način bi ga lahko prisilili v sodelovanje.
Ne vem no, jaz mam toliko vprašanj odprtih in ugibam na vse strani, kaj bi se lahko iz tega izcimilo, ampak očitno do konca avgusta ne bomo vedli.
Je pa bil tale 22. del 'creme de la creme', res.