Popolnoma neizkušena

Zadovolj(e)n/a v postelji.
skrajnoplaha
Sramežljivka
Sramežljivka

Popolnoma neizkušena

Neprebrana objava Napisal/-a skrajnoplaha »

Pravzaprav ne vem zakaj prav sem pišem, upam pa da mi bo v korist, imam resno težavo, stara sem 20 let in nisem še nikoli imela fanta(niti se nisem poljubila do zdaj). Sem zelo nesamozavestna,in imam skrajno nizko samopodobo. Čeprav sem si vedno želela fanta, sem se vedno bala moških, niti govoriti z njimi si nisem upala,...če se mi je kdo približal sm mislila da bom umrla,še posebej če mi je bil kdo všeč...grdo sm gledala in niti beseda ni prišla iz mojih ust. Vse prijateljice,sošolke so se nekako izogibale temam kot so ljubezen, moški itd v moji prisotnosti, ne vem točno zakaj... spoznala sm fanta, zelo je prijazen,luškan itd,...res... ne vem zakaj ampak mi je z njim lažje govoriti, čeprav je on zgovorna oseba in verjetno vleče besede iz mene,...ampak vseeno...problem je da je ta fant čisto normano izkušena oseba,...govori, da sem mu všeč,...js pa ne vem kako reagirat...vem da izgledam otročja, smešna, neumna, nesposobna, avtistična ali kaj podobnega... v glavnem... ko sva se začela poljubljati sem se zavedala, da js nimam pojma ne o poljubljanju, ne o moških, ... vprašal me je če bi bila njegova punca,..poznava pa se le malo časa-mislim da ga ne poznam dovolj... ko gre za resna vprašanja js vedno odgovorim z neumno šalo, da se izmaknem realnosti, čeprav tega ne bi hotela,... je zelo potrpežljiv človek,...js pa se mu izmikam,...in mislim da mu to ne ustreza...itak da je opazu da sm totalno nova v tmu... vem, da zgleda vse skupaj zelo absurdno,...samo pojma nimam...kaj se naredi ko ti da on jezik v usta? res tega ne vem,...obstaja kakšna priporočena literatura o razmerjih med moškim in žensko? kaj se dela ko se je skupaj,...o čemu se govori? kako se odgovarja na lepe besede namenjene meni? ali mu zaupat? kako reagirat na poljub, dotik, objem... kako se vetsi na ulici? mislim, da se mi bo odtrgalo,... res ne bi rada izgubila te priložnosti... prosim pomagajte mi... dajte mi kakšen nasvet - tudi tehnični... res zelo velika hvala...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

daj mu za prebrat tale post! :D

če je taprav, te bo rešil! :)

mimogrede, ko ti da jezik v usta, mu ga skusas s svojim jezikom ven potisnit, s tem da se ustnice obeh še vedno drzijo skupaj!!! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Ravno danes sem na troli premišljevala, kako bi nekomu razložila kako se je treba poljubljati(ker sem tudi jaz bila takrat pred leti v dilemi :)....

Sama se spomnim trenutka, ko sem bila postavljena v situacijo, ko sem se morala prvič poljubiti...in...kaj vem...ko se je zgodilo...prvi poljub...še ko sem se poljubila, sem nekako premišljevala...fak,...kwa zdej...čeprav sem brala o tehnikah poljubljanja..ti tisto v bistvu nič ne koristi....
brezveze je da sploh sprašuješ, kako se je treba poljubljati......... ker vsak se poljublja na svoj način. Res!

Ko bo do tega prišlo, se sprosti (čeprav vem, da je to težko :) )...Pri prvem poljubu niti ni nujno, da bo vključen tudi jezik....tako da......če bo on nakazal, da želi tudi to..pol pa kr :)

Skratka, ne se bat...vse bo cool. Boš videla, kako rada se boš poljubljala.

Pa sporoči kako je šlo :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

relax!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

sm mela tut sama ko sm bla še najstnica takšne probleme...tebe verjetno najbolj skrbi kaj si bo on mislu o teb.po pravici povedan, bol ko se trudiš da bi komu ugajala, večje bedarije govoriš (vsaj ponavadi je tko).po en stran se ti more kr mal jebat kaj si bo on o čem mislu-čeprou to zna bit ful težko.

glede poljubljanja-probi se čimbol sprostit, ne bit napeta in za začetek se probi njemu prilagodit (probi delat nekak tko kot on) k se boš u to ufurala pa se bol sprostila boš pa itak počas sama vidla kaj tut teb ugaja in začela mal po svoje in se bosta pol usklajevala :razz:

kako odreagirati na kompliment? čisto enostavno- nasmeh in hvala

za zaupanje ti ne morem rečt ker ga ne poznam, vseen pa pazi in se mal distanciraj da se v primeru neizida ne boš preveč opekla (mal previdnosti nikol ne škodi) to pa ne pomeni da ga že na začetku označiš za prasca :razz:

kako odreagirati na polju? ja s poljubom valda :razz: kušneš ga nazaj
isto je z objemi, dotiki...(sam ne zdej čist navalit nanga) :D

kako se vesti na ulici? ja če te bo za roko prijel je ne umakneš ,če te pa ne bo pa ti tut mal počak...glej, fora je u tem da se probi obnašat kot da bi se pogovarjala s kolegom, kolegico.ne mislt da zdej ker je pač tip in ti je všeč da se morš pogovarjat u kšnih posebnih stvareh...kokr nanese ane

taprvič je res mal kriza, ker je tok strahu pa uznemerljivosti da komi funkcioniraš, pol bo pa lažje

aja, pa začni delat na samozavesti-nujno!!!u nasprotnem primeru te bo vsak bedat iz tira spravu :D

upam da sm ti saj mal pomagala če maš pa še kej bolj specifičnega za uprašat pa kr upraš

velik sreče :wink:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

a ni to ful lepo, da kot is napisala on vidi da si neizkušena, pa vseeno žželi biti tvoj fant?
če je pravi, bo ponosen (v lepem smislu) na to, da je tvoj prvi in boš videla, da nebo kr prišo pa ti potisno jezik v usta, pa če je ljubezen prisotna, po čemer iz tvojga posta sklepam, da je, bo use v redu, samo prepusti se toku in uživaj!
pa res ne pozabi poročat! ;)
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Js sem za razliko od tebe prvi francoski poljub doživela kar zgodaj v puberteti. Prišlo je čist nepričakovano. In ko se je vse skupaj dogajalo, mi je šlo po glavi milijon misli: a to je to, kaj pa sedaj, kdaj naj končam, kam naj dam jezik??? milijon nesmiselnih vprašanj gre mimo. Prvič je vedno tako. Če si v nečem nov in nimaš izkušen je logično, da si napet, ne veš ne kod ne kam. Če pa se to zgodi že ko si malo starešji, je pa pomoje še veliko huje. V puberteti si več upamo pomoje.

Lahko si ponosna sama nase, prav tako pa tvoj prvi izbranec. Zgradi si samozavest s pomočjo tvojega fanta. povej mu kako in kaj je. če bo ostal s teboj tudi po tem, verjemi, da v tej zvezi ne boš nesrečno zaljubljena. če pa odide te pa itak ni vreden. slej ko prej bi bila razočarana.

Sporočaj kako ti gre ;)
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 17:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
katika87
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nm

Neprebrana objava Napisal/-a katika87 »

ne si zdej mislt da si mal munjena če si neizkušena, ker sploh nisi edina-jst tud še nism mela tipa, pa nism se še dol dala (ker čakam da mi bo z nekom kul-mogoče mam mal podobne strahove tvojim)...pa bom letos stara 20-in sm ponosna na tu da sm devica...poljubljala sm se pa že :) in me je blu tud strah pred tem, pol sm pa vidla da me je blu brezveze strah-ne bo ti tip jezik odgriznu :) vsak ma svoj stil poljubljanja-vsi se dobr-sm kokr za koga-morta se ujet...probi se mal sprostit pa ne tulk mislt samu kaj si drugi misljo o teb pa ja probi kej na samozavesti nardit-zihr si kul pa simpatična punca če tip hoče neki resnga s tabo met sej bo vse ok :) mal sm munjeno napisala upam da boš skaperala kar sm hotla povedat
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

...
Zadnjič spremenil kikyca, dne 12. Jul. 2011 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

spremeni misli

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

si ze slisala za terapijo: v kar verjamemo to smo?

predstavljaj si(poskusaj premagat sama sebe)da imas iskusnje. da si se ze nestetokrat poljubljala , dala dol....kljub temu da nimas iskusenj bodo take misli napolnile tvojo samozavest!prepricaj sama sebe da obvladas in res bos. narava nas je tako naredila da ni nam treba uciti se poljubljati ampak to npr. preprosto znamo. kot tudi ni poljub z vsako osebo enak..in tui nobena blizina taka in drugacna ni z nekom enka kot z nekomm drugim..verjemi da te je mati narava ustvarila kot druge da ljubeznskih kretenj ne obvladas nic manj kot drugi in da je edina ovira tvoj strah!
ce se ga znebis...tui ce ne popolnoma pa vsj delno..se bos sprostila, uziwala in pozitivno energijo prenesla se na bodocega partnerja...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Še enkrat preberi svoj post in boš opazila, da si 2x napisala, da se še nisi nikoli poljubljala, 1x pa, da si se s tem fantom že poljubljala. Kaj zdaj, ja ali ne? :wink:

Drugače pa kot so ti že napisali, poskusi se čim bolj sprostiti in vse bo steklo samo od sebe. Če ti je fant všeč, ne zapravi priložnosti :wink:
*cukrček*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrček* »

metuljčica mislim da je misnla da se še nikol ni poljubljala pred tem tipom in da je zdej blo za njo prvič...vsaj js sm tak razumela...(če ne me pa popravte)

drgač pa...kaj naj rečem to nam je dano in ko boš poskusla bo vse steklo sam sprostit se morš tak ko so druge rekle...pa itak samozavest!!
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
Kaysia
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Kaysia »

kikyca

Uf to me full na mene spominja... mislim, da se preveč obremenjuješ s takimi zadevami, saj smo vsi bili tam, za vse je bilo enkrat prvič... tako da ne razmišljaj tolko o tem in se sprosti. Povej mu, da je tvoj prvi, če še mu nisi in povej mu česa te je strah. Moj fant je tud pri meni vztrajal zelo dolgo, ker sm bla taka kot ti in full zaprta v sebe... ampak to mi je sam pokazalo, da me ima res rad... pa še samozavestna sem bolj postala... tak da sem mu full hvaležna, ker me je čisto spremenil v drugo osebo. Zgleda, da ima ta fant tebe tud rad... tak da pogovori se z njim in se ne obremenjuj, ker bo sam slabše

:zustimm:
Mene je tudi moj tipček spremenil v bolj samozavestno osebco :twisted:
Sam teli tipčki k dolgo vztrajajo so še ta najbolši profil ne sam za neizkušene ampak na splošno, ker ti dajo občutek da jim ful pomeniš :lol:

Za plaho osebco
Čisto normalno je, če se nisi nikoli poljubljala z tipom da ti je malo nerodno, ampak vrjem enkrat ko se boš z svojmu jezičkom dotikala njegovga, ne boš več razmišljala o svoji neizkušenosti, takrat boš v drugmu svetu "sproščenosti" .
Ko je mene pred skoraj štirimi leti moj sedanji tip vprašal če me lahko poljubi, sm pomislila "ma ne no, fak,fak, fak" :? nato je rekel "ma dj greva probat, posnemaj mojga" haha ma res mi je blo ful nerodn pa kr naenkrat mi je ratal ful vroče, ampak ti povem da se je splačal :lol: :lol: :lol: pozdravček bejba .
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

manj ko razmišljašo tem, bolj boš sproščena in bo tako najbrž bolje in lažje zate.
takih lepih stvari se človek hitro navadi, tako da :razz: samo pogumno!

kar se pa prvih korakov tiče, vsak more dat enkrat to prvič čez, če žeimaš nekoga ki te ima rad,... bo to še toliko lepše in lažje :razz:
Odgovori