Waw sej ne moram niti verjet sej mislila, da so to še stare slikce, izpred let...sem morala prav 2x pogledat ni kaj, lepa Brit upam, da taka bo tudi ostala...
jooj..dons na mtv news pove voditelj, da je Brit včeraj ob 2h zjutraj naredila samomor....blablabla... js čist paanika..kaj?kako?KAJ?..in pol se spomnim - 1.april..
maajiita napisal/-a:jooj..dons na mtv news pove voditelj, da je Brit včeraj ob 2h zjutraj naredila samomor....blablabla... js čist paanika..kaj?kako?KAJ?..in pol se spomnim - 1.april..
Aj maajiita ne me strašit Jao sem če misnla, da je res, pa tako sem bila vesela nad njeno pozitivno spremembo in lepe slikce...
maajiita napisal/-a:jooj..dons na mtv news pove voditelj, da je Brit včeraj ob 2h zjutraj naredila samomor....blablabla... js čist paanika..kaj?kako?KAJ?..in pol se spomnim - 1.april..
Uf...to se je pa še men kar srce ustavlo, ko sm to prebrala
Sem kr presenečena nad tistimi slikcami, kot da bi bilo par let nazaj Dobr zgleda! Tale 1. aprilska šala je pa kr mal kruta Čeprov pri nje ne bi bilo to nekaj blazno čudnega, itak nas preseneča zadnje čase. Ampak raje imamo taka presenečenja, kot je recimo njen izgled na tej tekmi itd.