Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

densy napisal/-a:
Vermilion napisal/-a:
densy napisal/-a:ja sam ta yello roba je vsa zlo zanič.. jst tm kupm sam kkšne petke, k jih mam sam tko za h kkšni cuni, pa dam najmn (15-25 €) ,,, drugač mi je pa vagabond firma 1a.. sm mela ene bele balerinke, pa je blo tko, k bi bosa hodila :hearts:
podobni tem so bli http://bambii.blogg.se/images/32771108_1_1146941193.jpg

drgač jello roba ni vsa zanč... :roll:

kakšni čevli so tm čist ql... jst sicer tm ne kupujem kaj dost, razn kakšnim čevljev s petko, k jih mam itaq ene 5x gor...
moja mt pa včasih kup kakšne čevlje tm pa so večinoma čist ok...

ja sj sm jest čist isto napisala.. kva pol neki zavijaš z očmi.. :wink:

...ja sam preber še tist kar je spodi napisan :wink:

pa ne nism isto napisala kt ti ...ti si napisala, da so tm vsi čevli zlo zanič
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

zakaj pa pol tm kupuješ samo čevlje, k jih maš petkrat gor?

pa si kup superge pa balerinke, če je tko kvalitetno....
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

densy napisal/-a:zakaj pa pol tm kupuješ samo čevlje, k jih maš petkrat gor?

pa si kup superge pa balerinke, če je tko kvalitetno....

balerinke mam iz pocen štacune in jih nosim nonstop...
superge mam pa pač določene firme, ki jih tam nimajo... recimo etnies, puma, converse :roll:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

no sj, kokr kkšnmu paše
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

a se men samo zdi ali so ti prodajalci ponoreli s ceno čevljev. danes sem hodila po hali a in iskala čevelčke ali balerinke z malce pete k šampanc obleki. cenovno sm pripravljena dat največ 30 evrov (najraj okol 20) ker je bila samo obleka+ jaknca 70 evrov vredna. sm misla da jih bom ogromn najdla ker je bila letos ta barva moderna pa jih je ful mal, oblike so grozne al fuuul velike pete al pa navadne balerinke cene pa vse čez 50 evrov pa tja do 100. tistih par kar sm jih najdla od 20-30 evrov pa so čist navadne za h jeans hlačam. a se men samo zdi al so cene čist nabite. nevem a sm samo js taka samo meni se zdi preveč od 50-100 evrov dat za čevlje ko je pa celotna garderoba bila skoraj cenejša in jih po vsej verjetnosti ne bom več obula, pa tud če bi jih, še nikol v življenju nism plačala tok za čevlje še za svojga maturanca sm dala samo 10 jurjov pa so ble res neki posebnga. mislm groza no
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jah sej tut glede majčk pa pulovrčkou..use kar primeš v roke skor da ni več pod 25€ :?

glede balerink se tut men zdi d apreveč nabijajo cene.. jz sm do zdej dala take čist navadne al pa salonarčke z polno petko (na podobn princip kukr balerinke)-še nikol po 20k sit :? pa sploh niso ble neki ohh fancy smancy
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Sam 50€ je pa za čevlje res full mal, sploh če so usnjeni, pa usaj mal kvalitetni. Menda ne pričakuješ, da boš dejansko dobla čevlje za 20€? :|
This too shall pass.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jah jst recimo priakujem to da bom dobila čim cenejše čevlje, ker mam tko čudn nogo in se mi zunanji rob strga pa če je ćevelj vredn sto jurjev al pa dva :? ampak qrc, ker nikjer ni nobenih pocen čevljev več..še turbošuh nabija cene :roll:

Zdej mi pa nekej povejte..al je sam pr men tko, al ma še kšna kšn tak problem da jo vse balerinke žuljo?jst probam v štcuni, nardim en krog pa že čutm da bom fasala žulj :roll: pa tud eno večjo cifro vzamem pa isto..al so mi pa prevelke...
Kje bi pa prodajal kakšne balerinke tiste iz blaga na elastiko?podobne k uni šolski copati?

al pa kej tazga?
nevika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nevika »

Clark ima take balerinke,ki sem si jih js zdej ravnokar kupila.
ene take srebrne z rožico,probaj mogoče ti pašejo,ker so odzadi tak malo nagubani .

drugač pa mene tut večina tistih trdih balerink,ki jih mam doma žuli,zato si pa zdaj kupujem same take nagubane.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

!

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ej ma pol se vse toook raztegne, da ti nakonc ratajo nahtrše balerinke, k so ti nardila veliik žulou, najbl razhojene in skor prevelke!

vsaj pr men je tko..sma je bad k se mi je enkrt took drgnlo ob kost in to non stop k nism hotla jih stran vržt (sm jih razhodila čist)..ampk se mi je kr tko 'zarasl' da mam kr v izi 'kost' mau vn in pol so mi recimo eni škorni na eni nogi prou drgje me pa sfinsko ožuljo :? :?
Uporabniški avatar
*soncica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *soncica* »

ej a bi katera vedla kje dobit kšne luškane rdeče balerinke pa ne predrage (do 20 eurou).. k jih že ful doug iščem pa jih sploh ni tolk..
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

SIEENA napisal/-a:Sam 50€ je pa za čevlje res full mal, sploh če so usnjeni, pa usaj mal kvalitetni. Menda ne pričakuješ, da boš dejansko dobla čevlje za 20€? :|

Sam to je res. Ce dobis kvalitetne cevlje za 50€, si lohk srecna ... Js ze zelo doug nism dala za cevlje manj kot 60€ (pa se to zlo redko) pa ne zato k bi se neki preseravala, ampak ker jih pac ni oz. so pa niso lih kvalitetni. Tko da o dobrih cevljih za 20€ lohk bl sanjas k kej druzga ;)

Js mam zdej ugledane ene balerinke u Transportu ... sam se stipendija pride pa bojo moji :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

*purple* napisal/-a:Zdej mi pa nekej povejte..al je sam pr men tko, al ma še kšna kšn tak problem da jo vse balerinke žuljo?jst probam v štcuni, nardim en krog pa že čutm da bom fasala žulj :roll: pa tud eno večjo cifro vzamem pa isto..al so mi pa prevelke...
Kje bi pa prodajal kakšne balerinke tiste iz blaga na elastiko?podobne k uni šolski copati?

al pa kej tazga?

Zara? Humanic? Tam majo te elastične :?
lahko je pa problem v kvaliteti in tvoje nogice niso delane za plastičen čevelj :lach: ... ne, resno jaz to. Jst ne morem dat na nogo plastičnega čevlja, ker mi noge prou štrajkajo.
Drugače majo pa v Bati dost podobne, sicer so krepko čez 40€ (vem, zna bit problem včas :?), ampak v Bati te zihr naujo žulile ;)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^ja, to je res. če maš občutljive noge, nujno rabiš usnjen čevelj. ampak mene tud kakšen tak ožuli, moram vedno ful pazit. če te pri peti žuli si lahko kupiš un party feet, ki se nalima pri peti. drugače ima pa vagabond ful udobne in lepe čevlje.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

^Moje balerinke so usnjene pa so me ta prvi mesec vseeno tako svinjsko ožulile, da sem komej hodila. Ker ni res, da če je usnje, pol pa ne žuli. Ravno tako se mora noga prilagoditi čevlju in obratno. Pa ugotovila sem tud, kaj je bil še en veeelik razlog za še več in še bolj boleče žulje - da sem nosila mrežaste dokolenke - ker je imel čevelj direkten stik z nogo in se je vse še bolj drgnilo. Ko pa sem obula navadne dokolenke, ni pa nič več žulilo. Zdej so se mi pa itak že tako raztegnile (balerinke), da se mi pa sezuvajo. :evil:
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Zaklenjeno