cotkica napisal/-a:Bravo nikica da priznaš da ste naivne Že to nekaj pomen. poznam veliko 15 letnic in vam povem, da se jim že fajn zdi samo če jih tip pogleda. Kako se jim šele fajn zdi, če jih kdo prime za roko (da ne bom rekla kam drugam)!
A zaradi tega so naive ker jim je fajn ko jih tip pogleda?
To je samo vzrok, da kasneje pride do t.i. naivnosti. Tip jim da 2 komplimenta so pa že vse v seven heaven. in potem začnejo skakat za tipom, 1x grejo skupej ven, se ga napijejo in dajo.
Mašaaa napisal/-a:js sm bla 16 on 39 skup sva bla pa 4 leta
aja... a je bil tvoj shugar daddy? al pa zgleda da nisi mela očeta dovolj v tvoji mladosti, ker sorry, to je pa še meni nagnusno... pa še mladoletna si bila...če bi bla tvoja mama bi ga policiji prijavila...
~NIA~ napisal/-a:^^baje tiste ki majo tok starejša tipa a majo zato ker niso dobile ljubezeni od očeta alpa so živele samo z mamo -in v njem nekak vidijo očeta -to je baje dokazano
Al pa so mogoče sam naveličane butastih 19 letnikov Men je tud že en reku, če mam skoz starejše tipe zato, da bom čimprej šla od doma. Ja seveda, rajš odvisna od staršev k pa od tipa.
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
gemini napisal/-a:Al pa so mogoče sam naveličane butastih 19 letnikov Men je tud že en reku, če mam skoz starejše tipe zato, da bom čimprej šla od doma. Ja seveda, rajš odvisna od staršev k pa od tipa.
Že res, tud sama mam rajš kakšnega starejšega, ampak .. ej.. ne TOLK starejšega!
js bi pomoje rabu eno 15 letnico, da jo lepo vzgojim Da bo pridna in bo znala vsa opravila, pa da bo samo mene mela, hehe To je ko Woody Allen, ki je svojo posvojenko vzel Vse lepo splaniral, haha
Hm... zato, ker so naveličane 15 letnikov, ki sprašujejo, če te lahko poljubijo (sovražim to!!!!) ali pa ler želijo dokazat, da so ženske!
zase (16 sem ) bi rekla, da gledam za dvajsetletniki, ker se bolj zavedajo kaj me na njih privlači. Ker niso popolni idioti,... pač malo bolj že odrastejo.
Jzt poznam eno, k je stara 16 pa "serje" z enmu, k je str 27 let in je zaročen. Najhuje je pa, k se je ona zaljubila vanj, on pa že načrtuje otroka. Dons je tak cajt, da ponavadi starejši moški gledajo za neizkušenimi najstnicami, k vejo d jim nč ne morjo. Ok, sej usaka stvar okusa kko p kej, sam niso usi tipi taki
*Kitten* napisal/-a:Jzt poznam eno, k je stara 16 pa "serje" z enmu, k je str 27 let in je zaročen. Najhuje je pa, k se je ona zaljubila vanj, on pa že načrtuje otroka. Dons je tak cajt, da ponavadi starejši moški gledajo za neizkušenimi najstnicami, k vejo d jim nč ne morjo. Ok, sej usaka stvar okusa kko p kej, sam niso usi tipi taki
Heh, tudi 16letnica lahko naredi veliko škode temu tipčku. Samo da zanjo izve njegova bodoča žena.... Sicer pa mi ni jasno kako lahko načrtuje otroka in ima hkrati avanturo s tako mlado punco?? Messed up...
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
Jaz, če bi imela fanta, bi imela starejšega (pa ne več kot 20 ) .. zato da bova na isti valovni dolžini, ker moški kasnej odrastejo kot ženske ... in opažam, da se z isto starimi sploh ne štekam, ker se mi zdijo enostavno preveč otročji.
Mašaaa napisal/-a:js sm bla 16 on 39 skup sva bla pa 4 leta
Sam to mi je pa too much Ampak, če je Mašiiii bilo okej, pač sta se ujela ..