Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Mašaaa napisal/-a:js sm bla 16
on 39

:eek: :eek: 23 let je bil starejši?!

Sicer mi zate ni tok čudn, ampak da en 39 letnik hodi z 16 letnico je pa mal too much :?
Mašaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fox River

Neprebrana objava Napisal/-a Mašaaa »

ja,je blo mal nenavadno,ja...
so ble tut govorice.žlehtne..ampak so se že navadl..mene ni motil..
welcome to Prisneyland,Fish
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

g00fy_qa napisal/-a:
cotkica napisal/-a:Bravo nikica da priznaš da ste naivne :) Že to nekaj pomen. poznam veliko 15 letnic in vam povem, da se jim že fajn zdi samo če jih tip pogleda. Kako se jim šele fajn zdi, če jih kdo prime za roko (da ne bom rekla kam drugam)!

A zaradi tega so naive ker jim je fajn ko jih tip pogleda?

To je samo vzrok, da kasneje pride do t.i. naivnosti. Tip jim da 2 komplimenta so pa že vse v seven heaven. in potem začnejo skakat za tipom, 1x grejo skupej ven, se ga napijejo in dajo.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ To je pa žal res.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

ja ja

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

ker fantje pozneje dozorevajo kot dekleta in iscejo sebi primerne na nivoju razvoja
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

on 39
skup sva bla pa 4 leta :D

aja... a je bil tvoj shugar daddy? al pa zgleda da nisi mela očeta dovolj v tvoji mladosti, ker sorry, to je pa še meni nagnusno... pa še mladoletna si bila...če bi bla tvoja mama bi ga policiji prijavila...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

no
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

~NIA~ napisal/-a:^^baje tiste ki majo tok starejša tipa a majo zato ker niso dobile ljubezeni od očeta alpa so živele samo z mamo -in v njem nekak vidijo očeta -to je baje dokazano

Al pa so mogoče sam naveličane butastih 19 letnikov :roll: Men je tud že en reku, če mam skoz starejše tipe zato, da bom čimprej šla od doma. Ja seveda, rajš odvisna od staršev k pa od tipa.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

gemini napisal/-a:Al pa so mogoče sam naveličane butastih 19 letnikov :roll: Men je tud že en reku, če mam skoz starejše tipe zato, da bom čimprej šla od doma. Ja seveda, rajš odvisna od staršev k pa od tipa.

Že res, tud sama mam rajš kakšnega starejšega, ampak .. ej.. ne TOLK starejšega!
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

js bi pomoje rabu eno 15 letnico, da jo lepo vzgojim :) Da bo pridna in bo znala vsa opravila, pa da bo samo mene mela, hehe :) To je ko Woody Allen, ki je svojo posvojenko vzel :lol: Vse lepo splaniral, haha :)
svobodna in mlada
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a svobodna in mlada »

Hm... zato, ker so naveličane 15 letnikov, ki sprašujejo, če te lahko poljubijo (sovražim to!!!!) ali pa ler želijo dokazat, da so ženske!

zase (16 sem :D ) bi rekla, da gledam za dvajsetletniki, ker se bolj zavedajo kaj me na njih privlači. Ker niso popolni idioti,... pač malo bolj že odrastejo. :)
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!

Have a nice day!!! mwa
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Jzt poznam eno, k je stara 16 pa "serje" z enmu, k je str 27 let in je zaročen. Najhuje je pa, k se je ona zaljubila vanj, on pa že načrtuje otroka. Dons je tak cajt, da ponavadi starejši moški gledajo za neizkušenimi najstnicami, k vejo d jim nč ne morjo. Ok, sej usaka stvar okusa kko p kej, sam niso usi tipi taki :cool:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

*Kitten* napisal/-a:Jzt poznam eno, k je stara 16 pa "serje" z enmu, k je str 27 let in je zaročen. Najhuje je pa, k se je ona zaljubila vanj, on pa že načrtuje otroka. Dons je tak cajt, da ponavadi starejši moški gledajo za neizkušenimi najstnicami, k vejo d jim nč ne morjo. Ok, sej usaka stvar okusa kko p kej, sam niso usi tipi taki :cool:

Heh, tudi 16letnica lahko naredi veliko škode temu tipčku. Samo da zanjo izve njegova bodoča žena.... :wink: Sicer pa mi ni jasno kako lahko načrtuje otroka in ima hkrati avanturo s tako mlado punco?? Messed up...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a n4stk4 »

Jaz, če bi imela fanta, bi imela starejšega (pa ne več kot 20 :)) .. zato da bova na isti valovni dolžini, ker moški kasnej odrastejo kot ženske ... in opažam, da se z isto starimi sploh ne štekam, ker se mi zdijo enostavno preveč otročji. :eek:

on 39

Sam to mi je pa too much :eek: Ampak, če je Mašiiii bilo okej, pač sta se ujela .. :)

Lp
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

on 39

faaaak :? in garant te je nauču useh prvin sexa in ljubezenskega življenja, k ti jih 20-letnik ne bi mogu dat?? kr neki :?
Odgovori