Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ×Sweety× »

Sam res men tut ni jasn kko je loh šlo tle za lubezn? =/ ja sei vidm d ma zlo pametne izjave že drgač tut.... sploh tale:
V temi o varanju:
lojalistka napisal/-a:kadar prevaraš svojega tipa ampak ga imaš kljub temu rada naprej to ni varjanje.

Js mam bl tako mnenje d če ga prevaraš pol ti ne more kei velik poment oz. ga že prei nimaš rada dost očitno ne pa da če ga še imaš pol naprej še zmer rada pol to ni varanje wtf? =/ .... men nikol ni pršlo na misel d bi svoiga prevarala kr mi res velik pomen...

Aja drgač pa glede tega d dans že pr 15 sexajo tle nism izjema :D sam mam pa fanta k sva zei en let skp tko d si res zaupava p tko in se mi to pol ne zdi nč kei tazga čeprou sm tok mlada aja p fant je pa str 17 tko da je primerna starost zame :D
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Dr.Tom »

jeremy za druge sicer ne morem odgovorit lahko pa povem kako sam gledam na to. Primitivni moški izkoriščajo takšna mlada dekleta.Meni je všeč, če je punca mlajša recimo kakšnih 8 ali 10 let, všeč mi je tudi tista igrivost, katero sem pri starejših pogrešal, privlačijo me bistra dekleta in nima to nobene veze s tem kar se tukaj v tej temu odgovarja, mislim, da preveč črnogledo gledate. Pa še to, kar mi je bistveno, mlade so precej manj depresivne in razočarane nad moškim svetom kot pa starejše kjer že bije biološka ura, ker se mi res ne da tega poslušat in prenašat. Nekatere punce so pri 20-tih veliko bolj zrele kot pa tiste nad 30. Vsekakor ne smemo vseh ljudi metat v isti koš.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ja, maš prav, ampak glede na njene izjave lahko sklepamo, da je precej otročja. razen najbrž v postelji :D
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Meni načelno razlika v letih ne pomeni nič. Za punco se mi zdi celo bolje, da je njen prvi starejši in zrelejši. Prvi seks je tako lahko res nepozaben v lepem pomenu.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

saj pa ne gre samo za sex. pa če bo prvi sex slab oz. se oba "iščeta", bosta naslednjič poskušala kaj popraviti. in si skupaj nabirata izkušnje. ne pa da bi "izkušen" moški moral to pokazati.

ampak, saj pravim, v tem primeru ne gre samo za sex, ker ima on njo rad. :roll:
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Hja, toliko bolje, če (z obeh strani) ne gre samo za seks. Poleg seksa z izkušenim moškim je punca deležna še zrelega, civiliziranega obnašanja.
Vsaj zase si tako mislim...
Dakota_Ice
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dakota_Ice »

Aja?? Prvič slišim za kaj takega.... (recimo banalno gledano, jaz ne bi mogla nezrelega jabolka pojest, kr je prekislo..... :lol: )
Uporabniški avatar
*nikkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nikkica* »

15 letnice smo pač naivne in verjamemo marsičemu, pa tudi nas privlačijo starejši moški (govorim iz izkušenj)
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Bravo nikica da priznaš da ste naivne :) Že to nekaj pomen. poznam veliko 15 letnic in vam povem, da se jim že fajn zdi samo če jih tip pogleda. Kako se jim šele fajn zdi, če jih kdo prime za roko (da ne bom rekla kam drugam)!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

cotkica napisal/-a:Bravo nikica da priznaš da ste naivne :) Že to nekaj pomen. poznam veliko 15 letnic in vam povem, da se jim že fajn zdi samo če jih tip pogleda. Kako se jim šele fajn zdi, če jih kdo prime za roko (da ne bom rekla kam drugam)!

A zaradi tega so naive ker jim je fajn ko jih tip pogleda?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Mašaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fox River

Neprebrana objava Napisal/-a Mašaaa »

khm..jaz sem mela tak primer.. pa je bilo luštno..
je bilo..
welcome to Prisneyland,Fish
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Mene pa nikol niso tko full starejši zanimal...tolerirala sm tam do...3+
Mašaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fox River

Neprebrana objava Napisal/-a Mašaaa »

js sm bla 16
on 39
skup sva bla pa 4 leta :D
welcome to Prisneyland,Fish
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Mene pa nikol niso tko full starejši zanimal...tolerirala sm tam do...3+ (da ne bo pomote- ta 3+ je bil, ko sm bla stara 15 let...z leti se lahko ta razlika v letih mal veča...sam ne preveč. Najstarejši od mene je bil 6 let (sam mi je blo že mal čutit razliko)
Odgovori