Nina Osenar
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
Pardon samo Zmelkoow so pa vsaj izvirni,ne pa ta antitalent od Osenarce ki fura nek že v celoti prežvečen stil pop muzike ki je totalno beden (da o njenem posluhu ne govorim
).Poleg tega pa se že po besedilu vidi da ženska nima nič u glavi,sicer pa tudi njen videz ni nič posebnega,daleč od tega :unknown:

- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Men tud ni všeč, se mi zdi da se slike in dogajanje nič ne skladajo z melodijo. Pa vokal me tudi čisto nič ne prepriča, škoda dnarja. Tega ji res nebi blo treba, samo stas res ni dovolj. Al pa da bi vsaj kakšno tako pesem mela, ki je bolj za njen glas narjena,za to pesem si jaz predstavljam, da bi lahko samo en tak močen žameten glas pel..
Ta mi je huda: I'm a fucking lady. K to pa res skup paše
Sicer bi izgovorjavo loh popravla, pa ko reče Nina, je tak odmev da mislm da reče nina-na(na)
Me zanima če je res rich.. Ne vem zakaj bi kej tazga pel če nisi. Fak še Paris Hilton ne poje kok ma keša pa ga ma RES ful. Lol.
Itak je pa namen pesmi pretiravanje pa provociranje, sam bi mi blo bl všeč če bi nardila kšno r'n'b a karkol se hoče it energično pesm, ne pa tole skropucalo.

Sicer bi izgovorjavo loh popravla, pa ko reče Nina, je tak odmev da mislm da reče nina-na(na)

Itak je pa namen pesmi pretiravanje pa provociranje, sam bi mi blo bl všeč če bi nardila kšno r'n'b a karkol se hoče it energično pesm, ne pa tole skropucalo.
Ljubljančanka napisal/-a:Men tud ni všeč, se mi zdi da se slike in dogajanje nič ne skladajo z melodijo.
to tud mene moti...skoz je eno in isto...videospot nekako nima zgodbe. Pesem poslušam že kaka dva mesca...tko da ajde...recimo da mi je še kar cool...
Milsm, da je ona kar premožna (rich bich)...kr glede na to, da je bla v playboy-u itd...more kar met neki pod palcem. Sicer pa je enkrat govorila o tem in...ja, je dalovalo da je kar rich

meni je komad všečen.
pa za vse tiste, ki vam ne gre v glavo, kak si bejba lahko sama sebi poje, da je "rič bič"... sploh ni blo mišljeno, da je bogata zaradi keša, ampak, da je notranje bogata. ne vem, meni je pesem ql, video pa bi lahko bil boljši (ampak za tujino primeren).
sicer pa, vsak ma svoj okus.
pa za vse tiste, ki vam ne gre v glavo, kak si bejba lahko sama sebi poje, da je "rič bič"... sploh ni blo mišljeno, da je bogata zaradi keša, ampak, da je notranje bogata. ne vem, meni je pesem ql, video pa bi lahko bil boljši (ampak za tujino primeren).

sicer pa, vsak ma svoj okus.
- Študentka.
- Komunikatorka
MEn je ut čist ql komad, pa tud videospot je hud za slovenske razmere?! pa še okorn ga režirou.. pol itak da mora bit hud... nevem kej ste vidl še boljše slo. videospote.. še omar-stop je velik slabši, al pa od sanje-grohar itd... čist taki amatareski..
tale od nine je pa ful dobr, tak extravagantn..
sicr ma pa usak svoje mnenje to je res, sm ne bit krivični zdej..
tale od nine je pa ful dobr, tak extravagantn..
sicr ma pa usak svoje mnenje to je res, sm ne bit krivični zdej..
po mojem je pesem ravno zaradi takih nastala, ki vam gre najbolj v nos...da imate spet kaj za opravljat..
in zgleda, da ji je uspelo...ker se spet polno govori o njej...in propaganda je tu...sploh pa od kdaj se pesmi jemljejo dobesedno?
meni je ona ena frikica...res je veliko naredila iz sebe..jaz osebno sicer ne bi izbrala takšnega načina kot ona...ampak njej očitno ustreza...in je zelo pogumna v kaj se vse spušča...in je v vsem dokaj uspešna...ima dober telešček...nek svoj stil, ki ga zna furat...tudi luštna je...
seveda...ker ima to pa jo dajmo spljuvat...ajajaj...
pesem je meni kar všečna...videospot pa odštekan...in res primeren za tujino..slovenija po moje še za kaj takega ni zrela...ker itak nobenemu nič ne paše..

meni je ona ena frikica...res je veliko naredila iz sebe..jaz osebno sicer ne bi izbrala takšnega načina kot ona...ampak njej očitno ustreza...in je zelo pogumna v kaj se vse spušča...in je v vsem dokaj uspešna...ima dober telešček...nek svoj stil, ki ga zna furat...tudi luštna je...
seveda...ker ima to pa jo dajmo spljuvat...ajajaj...

pesem je meni kar všečna...videospot pa odštekan...in res primeren za tujino..slovenija po moje še za kaj takega ni zrela...ker itak nobenemu nič ne paše..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb napisal/-a:po mojem je pesem ravno zaradi takih nastala, ki vam gre najbolj v nos...da imate spet kaj za opravljat..in zgleda, da ji je uspelo...ker se spet polno govori o njej...in propaganda je tu...sploh pa od kdaj se pesmi jemljejo dobesedno?
seveda...ker ima to pa jo dajmo spljuvat...ajajaj...![]()
ne bi se mogla bolj strinjati!
-
- Komunikatorka
- Kontakt: