Ja jaz upam,da zaradi dogovarjanja okli nominacij prilimajo direktno niominacijo Jasmini, ki ne bo prvo aprilska šala. Mogoče še komu drugemu tudi ne bi bilo slabo direkt dati nominacijo.
Jaz sem enakega mnenja-če je lahko v tujini tako,mislim da bi pri nam tudi moralo bit al pa ma Jasminka posebne privilegije zarad tega ker je malo dvignila gledanost z seksom in striptizom, meni gre na bruhanje ko jo gledam, in še to taktiziranje-vedno bolj se mi zameri.
Pa kako bo Sonji vso sadje pojedla ko jo bo primlo, pa kako nebo več nobenga filtra vidla...ciganka smrkava
honeydew napisal/-a: Sonja se meni razno ne zdi stroga ali pa žleht. V spovednici ji je blo ful hudo, tud ko jo zdej Robi neki drka ji je hudo. Pomojem ni navajena biti med ljudmi, ki ji niso naklonjeni. Ne vem, meni ne gre na jetra, mogoče izpade zoprno, ko glasneje govori, sam to ne bo razlog da mi bo šel kdo na živce.
samo roko na srce....zenska je vseeno malček dosadna. z uno đamejko in vsem.
Prejle sm jih lih ponesreč vidla ob tistmu kromperju... Ne vem, a se men sam zdi, al Sonja ne briljira lih najbol u branju? Kr je tko prebirala una navodila, da sm dubla feeling, kda se ful matra zravn
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...