Nina Osenar
meni pa komad na začetku s tisto rich bitch sploh ni bil, samo sedaj ko pa gledaš video spot in poslušaš komad zraven, pa še dobro vse skupaj zveni.
Ženska ma dobre ljudi za sabo Rimc, Okorn, pa tudi zdi se mi, da se je malo v roke vzela in da se malo kontrolira pri obnašanju.
Kot voditeljica ni prfektna, ampak glede nato, da je debitantka, je super.
Ženska ma dobre ljudi za sabo Rimc, Okorn, pa tudi zdi se mi, da se je malo v roke vzela in da se malo kontrolira pri obnašanju.
Kot voditeljica ni prfektna, ampak glede nato, da je debitantka, je super.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
sončk napisal/-a:Kot voditelca je zoprrrrrrrrrna, mn jo vidm rajš jo mam. Zna vodt še mn od Adela na Paprkiki.
Hell no, ma pa ona velik več voditeljskih sposobnosti kot pa on, k kr gleda k eno telo, pa sprašuje neumnosti. Me zanima kako bi se on odrezu v vlogi voditelja BB, pomoje veliko slabše od Nine.
-
- Cosmopsiho
SexyAngel napisal/-a:Ti sam pejt na Klik pa napiš v iskalnik Nina Osenar Moment Like This pa ti bo vn vrglo...
lahko bi izpilila malo svoj angleški naglas, če se že gre neko international MTV rich bich (WTF?) sceno....
pa tudi NINA ji ne bi blo treba tolkokrat rečt...ja sej smo poštekali da si to ti in da si ti ta seksi bič, katere telo hočejo vsi....
jaz mam deljeno mnenje o njej. pridejo trenutki, ko se mi zdi res prava koza. potem pa spet trenutki, ko se mi dozdeva, da ni tak napačna.
glede vodenja oddaje mi je vedno boljša. prvič je res bila živčna, pa čudno je stala. v soboto je že bla boljša (o oblačilih ne bi).
kot pevka pa ima potencial, ampak bo morala še kaj narediti v tej smeri. v komadu zelo naglas pa ma glas kot alya
glede vodenja oddaje mi je vedno boljša. prvič je res bila živčna, pa čudno je stala. v soboto je že bla boljša (o oblačilih ne bi).
kot pevka pa ima potencial, ampak bo morala še kaj narediti v tej smeri. v komadu zelo naglas pa ma glas kot alya
evo,tu imate link od videa
http://www.youtube.com/watch?v=iKnSAvcWYI4
js morm rečt,da je video kvaliteten,in primeren tudi za tujino,..ampak sama Nina Osnar,.. :runterdrueck:
da sama seb reče rich bitch..pa sexy smile,pa to (k bi se dal o njenem nasmehu govort..)-ne vem no-meni ona ni bila nikoli všeč..polna je sama sebe in oh in sploh misli da je
http://www.youtube.com/watch?v=iKnSAvcWYI4
js morm rečt,da je video kvaliteten,in primeren tudi za tujino,..ampak sama Nina Osnar,.. :runterdrueck:
da sama seb reče rich bitch..pa sexy smile,pa to (k bi se dal o njenem nasmehu govort..)-ne vem no-meni ona ni bila nikoli všeč..polna je sama sebe in oh in sploh misli da je

welcome to Prisneyland,Fish