Kaj vas najbol pomiri?
-
- Sramežljivka
Ma k se začne neka tesnoba okrog mene sukat jo ubijem z mislijo da se v vsakemu temnemu tunelčku(probelmu al pač tist kr te pač trenutno matra) nahaja svetloba (rešitev in zraven še nekaj pozitivnih točk), ki jo zarad prizadetih čustev trenutno ne vidm in se potrudim najdt bele točke
in mi je v hipu res cool
Dobro se je naučiti kontrolirati in imeti v oblast te negativne strasti, za to pa je potrebno odločno ubijanje vsake črne oziroma negativne misli, moraš ji preprosto kontrirat z pozitivnim misli, da je v tem trenutnemu problemučku a.) bela točka, poj se malo potrudiš i najdeš še eno b.) belo točko itd men ta metoda pomaga
.

Dobro se je naučiti kontrolirati in imeti v oblast te negativne strasti, za to pa je potrebno odločno ubijanje vsake črne oziroma negativne misli, moraš ji preprosto kontrirat z pozitivnim misli, da je v tem trenutnemu problemučku a.) bela točka, poj se malo potrudiš i najdeš še eno b.) belo točko itd men ta metoda pomaga

-
- Sramežljivka
full glasna muzka in moje petje(dretje
) in ples zravn - ko sm sama doma seveda;
sprehod sama s sabo(čeprov se bl poredko spravn k čemu takemu);
rolanje, tek;
čvek čvek čvek (js govorim 90%časa kadr je treba kej spravt vn);
branje,pisanje;
kšna spontana stvar v tistem hipu -kr vstanem in grem nekam (to bi blo treba večkrat narest);
predelam stvari v glavi in ugotovim, d se ne splača obremenjevat;

sprehod sama s sabo(čeprov se bl poredko spravn k čemu takemu);
rolanje, tek;
čvek čvek čvek (js govorim 90%časa kadr je treba kej spravt vn);
branje,pisanje;
kšna spontana stvar v tistem hipu -kr vstanem in grem nekam (to bi blo treba večkrat narest);
predelam stvari v glavi in ugotovim, d se ne splača obremenjevat;
najbolj me pomiri če je moj lubi zravn pa mi reče da če je kej narobemu nej povem pa me objame...
drgač se pa včasih tud zderem nad kom in se pol kr super počutim al pa pospravljam in se jezim na predmete okrog sebe
drgač se pa včasih tud zderem nad kom in se pol kr super počutim al pa pospravljam in se jezim na predmete okrog sebe

Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj