Pa da jest z eno začnem. Ta nova od Mobitela za UMTS, tisto k so kao pri aerobiki pa trenirajo jezike. Una učitlca je ista kt moja prfoksa za telovadbo iz sredne šole!!
jp jp...men je tud zakon!
drgač pa nism lih pristašica reklam
Would you die for love? ...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
frigga napisal/-a:Men je pa tale takooo romantic ...
res ful lepa reklama...
Ja res je lepa ja...sam nad njem je pisal NO najprej predno se je BUS odpelju...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
profesor je reku, da je en slovenc to "napisu" oz. njegova ideja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Mi smo meli na faxu zdej predmet Oglaševanje kjer smo dost teh slovenskih oglasov predelal in moram rečt, da zdej na nekatere gledam kar iz drugega zornega kota. Tut o teh reklamah za pralne praške smo se zgovarjal in fora je v tem, da k greš ti v trgovino kupit prašek pri tem ni neke globoke čustvene vpletenosti (kot npr., ko kupuješ avto al pa kej kar ti je bolj pomembno) tko, da ga ponavadi kupiš v pol minute. In kaj kupiš? Ja lih tistga k ga non stop nabijajo po tv, ker ti že preide v podzavet. In, če te kdo vpraša kaj dodaj proti vodnemu kamnu bomo vsi ustrelil - CALGON!!!
Se pravi tut, če si annoying lah velik dosežeš
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
tiasha napisal/-a:Men je pa ta tanova od Mobitela prou ušečna ... Razmigajmo jezike ... Sicer mi par prejšnjih ni blo ušeč, ampak ta je pa prou kul ...
Men je tud ta ql, komad je dober pa še Ana Žvorc mi tok paše zraven, pa mi sicer sploh ni simpatična s svojim obnašanjem in načinom govora, tle mi je pa tok dobra.