moški in uniforme
metuljčica* napisal/-a:Pri meni pa uniforme na moških sploh ne delujejo. Sem jaz čudna ali kaj
hm... ja
Hecam...
Js še zmer za policaje pa vojake navijam... ampak to sam za oči spočit... Drugač pa tko z enimi kot z drugimi slabe izkušnje... ne vem ampak kr nekje v podzavesti mam, da če že vsaj mal dobr zgleda je pa zihr kurbir... Ne zdj mislt da tud za vaše fante to velja... to je sam moja podzavest...
Varnostniki pa... ni šans... to so mi pa že itak od vseh najbl antipatična bitja... Pa sploh uni "kao" varnostiki pred lokali ala e ti maLA ti pa ne boš šLa tuki notr a pa boš meLa probLeme smano...
Always look on the bright side of life!
-
floribunda
- Cosmopsiho

Varnostniki pa... ni šans... to so mi pa že itak od vseh najbl antipatična bitja... Pa sploh uni "kao" varnostiki pred lokali ala e ti maLA ti pa ne boš šLa tuki notr a pa boš meLa probLeme smano...
Sam OMG...
oooo...js mam pa takega sladkega varnostnika....pa cist je seksi v uniformi.....kr za kravato bi ga nekam zvlekla:)
oooo...js mam pa takega sladkega varnostnika....pa cist je seksi v uniformi.....kr za kravato bi ga nekam zvlekla:)
Sam OMG...[/quote]
hahahahaha ta je dobra
se kr strinjam, pa vem kuko to zgleda
OMG je kr pravi izraz...sj kaki so vredu. ampak ostali pa mislijo da so bogovi, ko lahko pred lokali stojijo in kao "varujejo" my ass...
hahahahaha ta je dobra
se kr strinjam, pa vem kuko to zgleda
OMG je kr pravi izraz...sj kaki so vredu. ampak ostali pa mislijo da so bogovi, ko lahko pred lokali stojijo in kao "varujejo" my ass...*Kým VieŠ SnívaŤ, TaK Máš NádeJ*
- metuljčica*
- Cosmofrik

-
floribunda
- Cosmopsiho

-
principesa
- Komunikatorka

- Kraj: ljubljana
principesa napisal/-a:tud men je sexy uniforma ne rečem. moj sicer ni v uniformi je pa ragbijaš in je tud zeloo sexy. drgač pa glede na to, da študeram obramboslovje,so tm tud mladci v uniformah..
kje???
Kje so bli pa še lansklet??
Js sam jih vidla sam na proslavah pa na vojaških vajah pa na taboru... 
Always look on the bright side of life!
-
principesa
- Komunikatorka

- Kraj: ljubljana
Dagi napisal/-a:principesa napisal/-a:tud men je sexy uniforma ne rečem. moj sicer ni v uniformi je pa ragbijaš in je tud zeloo sexy. drgač pa glede na to, da študeram obramboslovje,so tm tud mladci v uniformah..
kje???![]()
Kje so bli pa še lansklet??
Js sam jih vidla sam na proslavah pa na vojaških vajah pa na taboru...
no sj. ne maširajo glih po šoli a ne
amapk tri tedne si pa loh oči paseš

In seveda tut nora na uniforme (policijske in vojaške)