ampak, je blo nepričakovano in ravno to je poanta teh serij.
včeraj pa je nek morilec Dresden (ki je moril pred 10 leti, pa ga horatio takrat ni dobil ali ga pa je, pa je že iz zapora (?)) podtaknil umor horatiu. in sicer je ubil njegovo punco. in včeraj so se bolj ali manj ukvarjali z dokaovanjem horatiove nedolžnosti. no, potem sem za nekaj trenutkov pogledala na cosmo forum
in skoraj zamudila konec
. videla sem le to, da dresdena, ki je v resnici moril, niso obtožili... in na koncu je horatiu pokazal roke, v smislu, da je na prostosti in se bo najbrž spet "oglasil" z umori... napeto, kot vedno.
), pa ona iz providence-a res ne paše zraven. drugače pa je preveč moderno vse skupaj. kr nekaj dajo na računalnik in pol vse najdejo. malo brezveze. ampak vseeno ne dovolj, da bi nehala gledat
... to je pa tko kt da bi jst napisala... drgač pa mene pri Miami verziji moti, da so vsi tko mevžasti in delajo take mučeniške ksihte ... od une blondinke, do une patologinje in Horatia, ki na koncu vedno izpade k svetnik... ampak vseen je pa Miami še zmer boljš kt NY, ki je kr neki (tako case-i kot igralci)
Sicer tud men Miami ni tok všeč, ta Horatio je čist preveč "bad ass" , pa una njegova očala ene 37x v enem delu gor pa dol