pa tut niso tok pocen, da bi si jih kupla za parkrat.. sam bi jih pa tkooo mela, če ne drugač v vitrini
Čevlji
chiqqa to so ti iz zare ane? jst sm jih že skor kupla, sam pol me je mami mal na trdna tla postavla, k mi je rekla, da s tako peto ne bom mogla prov velik kilometrine narest, sploh jest, k mam dost občutljiva stopala..
pa tut niso tok pocen, da bi si jih kupla za parkrat.. sam bi jih pa tkooo mela, če ne drugač v vitrini
prisegam na balerinke, sovražim špičake, mojga mnenja do tehle s prstkom pa še nimam
najnovejša pridobitev so mal bol odštekani črno beli vagabond iz massa..šahovnico majo gor, pol se pa gor nad gležnji še z enim trakcom zapnejo..so pa sevede balerinke pa čist brez pete so..
najnovejša pridobitev so mal bol odštekani črno beli vagabond iz massa..šahovnico majo gor, pol se pa gor nad gležnji še z enim trakcom zapnejo..so pa sevede balerinke pa čist brez pete so..
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Te sem pa vidla in so ful lepi!Geena napisal/-a:prisegam na balerinke, sovražim špičake, mojga mnenja do tehle s prstkom pa še nimam![]()
Jaz jih mam tudi namen kupit, čist odštekani so 
I laugh at gilded butterflies.
Jst mam tut take podobne iz Zare
... ampak sm jih že lani poleti kupla, so pa tko čist nežno zlati ... ne tko ful una močna zlata, ampak konc hude, tko čist hudo pride na kkšno črno oblekco al pa na skinike ...
Leto sm pa ene konc hude vidla, sam da so bele neki z bež kombinacijo ... huh, sam zdej morem mal počakat k grem v London in tm se mi bo pomoje kr trgal od čevljev
... ampak sm jih že lani poleti kupla, so pa tko čist nežno zlati ... ne tko ful una močna zlata, ampak konc hude, tko čist hudo pride na kkšno črno oblekco al pa na skinike ...
Leto sm pa ene konc hude vidla, sam da so bele neki z bež kombinacijo ... huh, sam zdej morem mal počakat k grem v London in tm se mi bo pomoje kr trgal od čevljev

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2325-073&color=
mammm jihh
taki, kot slikca, sam da majo udspredi dva paščka..
pa full udobni
mammm jihh
taki, kot slikca, sam da majo udspredi dva paščka..
pa full udobni