Test nosečnosti

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

z babycheckom sem ga naredla par dni nazaj, bil logično negativen, čisto preveč panična sem zadnje čase brez kt.
drugače pa naj bi kazali lažen rezultat če se gre za zunajmaternično nosečnost. :roll:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*purple* napisal/-a:ne, kje si pa kupvala? :roll: clear blue je mislm da jurja pa pol, babycheck ki je pa pravtako dober in zanesljiv test, pa še dva dobiš v paketu, je pa okol 700 bivših tolarjev...

u lekarni u gorici...sej sm tud js ostala bol slabo k je biw tko drag...mogoče pa zato k je biw takrat ful malo cajta u prodaji...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

to pa nevem Amital.... :? Pomoje da pokaže, ker ti itak potem zunajmaterično nosečnost ugotovijo šele na UZ...in test mislm da deluje na en hormon ki ga posteljica oddaja al kako...tko da predvidevam, ne bom pa ni trdila, daje zunaj tud posteljica...neverjamem da otrok kar lebdi med želodcem in pljučmi :? :D
ampak si res panina ja....kukr vem zunajmaterina nosečnost tud boli....
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

jah sej, paničn človek sem :D
drugače pa naj bi bolela taka nosečnost, ja :) kriza je brez tabletk..

hm, sama sem tud pred časom za clearblue plačala kr neki, upam da so do zdaj cene mal znižali.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

amital napisal/-a:z babycheckom sem ga naredla par dni nazaj, bil logično negativen, čisto preveč panična sem zadnje čase brez kt.
drugače pa naj bi kazali lažen rezultat če se gre za zunajmaternično nosečnost. :roll:

Test za nosečnost ti vseeno pokaže, če gre za izvenmaterično nosečnost. Saj je še vedno nosečnost!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Ja, v vsakem primeru gre za nosečnost, tudi če je izvenmaternična, se v urinu vseeno nahaja hormon HCG.
Meni pa moji frendici je babycheck pokazal negativno, pa sva bili noseči. Šele yes or no je potem pravilno pokazal.
Zivljenje je lepo...
anca_990
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anca_990 »

Hjoj, ta nezanesljivost testov se mi zdi tak no.. Naj bi bli vec kot 99% potem pa vidim ko berem tukaj po forumu kolkim je pokazalo narobe :? .. potem pa se ko grem h ginekologu mi sestra rece da pri njih ne morem naredit testa da s ti v lekarni bol al majn dobri :roll:
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

nisi mogla testa pri njih naredit? :eek: čudno se mi zdi.
drugač pa sem brala v oni, je bil nek prispevek ginekologinje da so testi lahko lažni če se gre za zunajmaternično n. ne vem no, nisem strokovnjak za to. :oops: :)
anca_990
Sramežljivka
Sramežljivka

ja tut meni je blo cudno, mogoce je blo tak ker ni blo moje zdravnice in je bla samo neka sestra tam. Rekla je naj si kupim test,pa ce nasledni mesec ne bo vredu naj potem pridem k moji ginekologinji da se za kake tabletke druge zmenim. Kako pa je s tem da bi lahko v navadnem zdravstvenem domu naredila test? To sem ze nekje slisala, pa ce ve kdo kaj o tem?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

anca_990 napisal/-a:Hjoj, ta nezanesljivost testov se mi zdi tak no.. Naj bi bli vec kot 99% potem pa vidim ko berem tukaj po forumu kolkim je pokazalo narobe :? .. potem pa se ko grem h ginekologu mi sestra rece da pri njih ne morem naredit testa da s ti v lekarni bol al majn dobri :roll:

zato ker nisi pršla do njih s tapravim problemom in izrazom...vemo da je današnje slovensko zdravstvo v pizdi....torej če nisi tud ti v pizdi (oprosti izrazu) ti ne bo noben pomagal....načelom bi mogla ti pridt tja vsa panina, noseča sem, dva testa sta mi pokazala pozitivno..kaj naj zdej, pogovorila sbi se rada z ginekologom in blablabla...ni, test pokazal negativno..tega sploh ne smeš rečt..nardiš se budalo tko kot se oni delajo budale...po pravilih kukr jst vem bi ti mogla sestra dat še en test če nisi stoprocent prepičana...in če zahtevaš kukr jst vem tud na kri....

pa sploh nevem zakaj že takoj paničariš..pejt v lekarno kupi BABYCHECK noseniški test kjer sta dva v paketu, naredi oba in če sta oba negativna potem nisi noseča..test je 99% zanesljiv...in slej ko prej to pokaže nosečnost....in če ne pokaže potem je vse ok....
zakaj se pa ne zaščitiš če smem prašat glede na to da bore malo veš o vsem tem?
anca_990
Sramežljivka
Sramežljivka

sem naredila 2 testa enega clear blue drugi pa je bil baby check, oba sta pokazala negativno, delala pa sem ju po enem dnevu kolko sem mela menstruacije, potem je pa ni vec blo, se ta en dan pa je bla sibka. jemlem tut tabletke ze eno leto in to redno, tako da mi itq ni jasno kako bi lahko blo kaj. Ampak vseeno, ker sem vedno imela redno in mocno menstruacijo 5-6 dni mi je blo to vse skupaj cudno, pa ko slisim da testi niso zanesljivi me malo zaskrbi.. V tem trenutku si se ne zelim otroka.
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

anca, mislim, da ni nič takega. Na tvojem mestu bi počakala še en teden in če v tem času ne bo M, testiraj še enkrat. Včasih je koncentracija hormona HCG v urinu ful nizka (najvišja je zjutraj, v prvem jutranjem urinu) in je testek ne zazna. Po enem tednu bi pa moral zaznati. Še vedno imaš dovolj časa, ker če si noseča, si zdaj nekje v 3, 4. tednu in imaš še čas, bodisi za splav, bodisi da obdržiš.
Sporoči.
Zivljenje je lepo...
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

hmm

Neprebrana objava Napisal/-a xTinkx »

pozdravljeni,jazsem včeraj nardila test,(v obliki lističa) ..malomeskrbiker je bilrezultat sicer samo1 črtica, ampak ko sem ga namočlav urin se je takojnakonici kjer na nekaterih piše max.. je rahlo poerdelo,natopa se je čezčasnaredila kontrolna črta, druga črta ni bila vidna nikjer.. je možno da je tisto rdeče na območju konice bilznakza nosečnost? ne,ne? sam sem tak paničar pame samo zanima če se je kateri zgodilo enako, če ne bom pačnardilaše enega :) hvala!
xTinkx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xTinkx »

se opravičujem ampak mi tipkovnica tak grozno šteka :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Poglej v navodila, gotovo je narisano, kako izgleda, ko je test negativen in kako takrat, ko je pozitiven.

Mislim pa, da nimaš kaj skrbeti.
Odgovori