legally blonde napisal/-a:Lepi, pa sej so znizani
Kaj to pomaga, če ti vsaj tok dnarja za kukr so bli znižani, pol carine pa tega nabijejo.

Ene par štipendij dam na stran, pa je, ane?

legally blonde napisal/-a:Lepi, pa sej so znizani
Mimi_M napisal/-a:Mene pa tista odprtina na prstih tok odbija, da ne morm povedat.
Ko si predstavljam ven štrleč prst ali dva, me vse mine...
urszika napisal/-a:Mene pa skoz bolj mikajo te balerinke z bleščicami, v Orsayu jih majo poceni (js bi črne)
astra_mb napisal/-a:urszika napisal/-a:Mene pa skoz bolj mikajo te balerinke z bleščicami, v Orsayu jih majo poceni (js bi črne)
jaz pa jih imam...pa tak pas zraven pa zapestnico...ampak to vse dol leti..še poesebej s pasa...zgleda pa dokaj odštekano...
BaUcYkA napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Mene pa tista odprtina na prstih tok odbija, da ne morm povedat.
BaUcYkA napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Mene pa tista odprtina na prstih tok odbija, da ne morm povedat.
evo, sma že dve, jas sem rajše bosa, kot pa z takimi, ko majo tisto lukno spredaj, čeprau se bojo zgleda kr nosli, jas si jih ne bom kuipla, prsežem...niso mi pa všeč tudi tisti z debelm podplatom, ki sploh nimajo prave pete,ampak je vse kot ful debeli podplat, ne najdem slike kakih takih, ampak upam,da veste, kake mislim....sem res ful zbirčna, kaj se čevljev tiče, in težko najdem kakšne za mene, idealistka glede tega