Huh meni pa vedno najbolj zadene tisti horoskop v Niki (priloga Nedeljskega oz. Dnevnika) ... vedno, ampak res veednoo mi zadane ... Jst učasih kr gledam kako je to možno ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
ja kaj pa mislš, da vsak dan en astrolog tm gleda v karte pa piše ..
jest sm se z emu računalničarjam zgovarjala in je reku, da je prov program tko horoskop k ma navemkok gesl, k jih pol naključno meče vsak dan ven.. pa pč tko, da se čim mn ponavla..
Ja draga moja pol pa zlo malo veš o teh stvareh.
Potem to ni horoskop, če ga računalnik naključno izbira.
Kvaliteten horoskop je seveda treba sproti pisati!Haloooo!Kje živiš?
vrednagreha napisal/-a:Ja draga moja pol pa zlo malo veš o teh stvareh. Potem to ni horoskop, če ga računalnik naključno izbira. Kvaliteten horoskop je seveda treba sproti pisati!Haloooo!Kje živiš?
Živi v Sloveniji.
Pa povej kje je ta tvoj "kvaliteten" horoskop. Sploh obstaja spletna stran s kvalitetnim horoskopom? Moje mnenje je, da ne. Pa resno misliš, da bo nekdo vsak dan sproti pisal nov horoskop?
densy napisal/-a:^ ja valda, sj majo prov zaposlenga enga, da to piše vsak dan za internetno stran dj ne bit tok naivna
Je bilo tole meni namenjeno? Če je, potem ne skrbi, nisem niti malo naiven človek.
Sploh pa, narobe si dojela.
nene ni blo teb namenjen.. sm vidla, da si čist razumen človk, pa da se strinjaš.. en post višje sm misnla.. sam sm narobe napisala.. namenjeno je bilo vrednigreha