Pa sj tud če noče uničt zveze..ko bo punca zvedla, da fant z eno flirta, bo zelo prizadeta in prestrašena za njega. Ne vem...vsak ma svoje mnenje... vendar jz mam svoje načelo:
ne počni nekomu tistega, česar ne želiš, da stori teb ( al kak že gre?

*Lara* napisal/-a:Ne vem...vsak ma svoje mnenje... vendar jz mam svoje načelo:
ne počni nekomu tistega, česar ne želiš, da stori teb ( al kak že gre?)
Dorotheia napisal/-a:Jochie, se povsem strinjam s tabo. To sem skušala povedati tudi sama, že nekaj postov nazaj.
Jaz celo dvomim, da bo takšno "reševanje" njegovih problemov (torej z drugo žensko) učinkovito.
Ampak pač se dogajajo tudi take stvari.
Mimi_M napisal/-a:Večina vas tle govori sam o bejbah, ki da se zanalašč obešajo izrecno po zasedenih tipih...In ki jim je to ene sorte hobi.
Jst pa najprej pomislim na to, da se pač dva človeka lahk ful privlačta in zaštekata, tudi če je eden od njiju ali pa oba vezana.
Takrat valda neko načrtno osvajanje ni potrebno, ker tud vezani daje signale, da mu je ena druga/drugi všeč.
Ne vem, okol mene je zadnje čase en kup vez razpadlo zaradi tretje osebe in čist vse so določen čas vključevale varanje,
tako da očitno tisto, da je treba partnerja prej pustit, v praksi ne zdrži.
Mogoče pa pri kateri od vas bi, haha
~NIA~ napisal/-a:ja.. sam loh gre pa tut tip sam na žur, se ga napije in neve točn kaj počne.. in lahk kera to izkorist.. pa pač.. on ubistu še vedu nebo kaj dela..
~NIA~ napisal/-a:ja.. sam loh gre pa tut tip sam na žur, se ga napije in neve točn kaj počne.. in lahk kera to izkorist.. pa pač.. on ubistu še vedu nebo kaj dela..
men gre naživce že sam če kera reče da je luštnlol
MilkyWay napisal/-a:js ful razmišlam o prihodnosti...sam je ne vidim...sploh nevem...strah me je razmišlat o skupni prihodnosti, k se bojim razočaranj, po drugi strani pa bi rada sanjaalaaaa.......