Miss Universe [ZT]

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

krfjolca napisal/-a:Mislim, da se da vsak dan na ulici videt dosti več lepših žensk, kot pa na vseh teh lepotnih tekmovanjih skupaj ...

To zato, ker na ulci vidiš luškano bejbo in rečuš u kok je huda, od nje pa nč ne prčakuješ, od misic pa kr neki prčakujemo, da bojo boginje lepote, Najbrž, če bi kakšno od njih na cesto postavla, bi kdaj za kero rekla, tud da je dobra, pa če bi kakšno s ceste na oder postavla, bi jo najbrž tud popluval. Čist dost so lepe, vsaj večina, sam od njih se res preveč pričakuje.
pa pa
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Sej nočem bit nesramna, ampak a so tiste 3 zbral na podlagi najgrših? Sori Dalila, to se nanaša predvsem na prvo spremljevalko in hkrati tudi miss planeta. Polom totaln.
Pa tudi Jurij Z. zna boljše povezovat program, motil me je k je vse vodu u istmu tonu ...
Aja, pa Dalila mi deluje kot kakšna una ženska iz mehiških telenovel, men je bla najboljša Maja Kovač ...
Kašni sta bli uni Dvojčici?OMG! Alpa una Marička (al kaj že) s populjenimi obrvmi? Upam, da bo naslednje leto boljše! :o
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Emina napisal/-a:Mene pa zanima, kdo si je zmislil ta lepotna tekmovanja. :?

P. T. Barnum?
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

opium napisal/-a:P. T. Barnum?

A je to kak velik poslovni mož? :D
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Emina napisal/-a:
opium napisal/-a:P. T. Barnum?

A je to kak velik poslovni mož? :D

Js si ga predstavljam kot kakšno kopijo Hrvatiča, k ga vsak dan spremlja druga bejba!

Aja ... sam za miss universe je pa un z lepo frizuro odgovoren ane? --> Gospod Trump? :gruebel:
Dalila
Debatorica
Debatorica

nogica napisal/-a:Sej nočem bit nesramna, ampak a so tiste 3 zbral na podlagi najgrših? Sori Dalila, to se nanaša predvsem na prvo spremljevalko in hkrati tudi miss planeta. Polom totaln.

Ja no sej nism rekla, da so vse lepe, marsiker tud ni, sam dejstvo pa je, da od njih pričakujemo več lepote, kot od "povprečnih" žensk, pa smo bol kritični, kot do unih na cest. Se pa strinjam, da je marsikatera tud res čudna.
pa pa
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Joj ne!
Ti - naša Dalila ... uporabnica cosmoforuma si zakon, to se ni nanašal nate. :)
Js sm hotla opravičt uni Dalili Dragojević k je zmagala na tekmovanju. Sm s tem hotla sam povdart, da je ona še dokaj normalna, sam ostali dve sta mi pa ...
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Dalila napisal/-a:... sam dejstvo pa je, da od njih pričakujemo več lepote, kot od "povprečnih" žensk...

Bolj bi bla vesela, če bi imele tud kaj v glavi, ne samo na njej.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Emina napisal/-a:
Dalila napisal/-a:... sam dejstvo pa je, da od njih pričakujemo več lepote, kot od "povprečnih" žensk...

hmmm, mogoče.... Vendar ostaja lepotni izbor...pomemben je videz... Važno je, da je lepa na slikcah, pa na tv, pa na prireditvah. Koga pa zanima kaj ima za povedat pametnega? :twisted:
Don't worry, be happy!!!
Dalila
Debatorica
Debatorica

nogica napisal/-a:Joj ne!
Ti - naša Dalila ... uporabnica cosmoforuma si zakon, to se ni nanašal nate. :)
Js sm hotla opravičt uni Dalili Dragojević k je zmagala na tekmovanju. Sm s tem hotla sam povdart, da je ona še dokaj normalna, sam ostali dve sta mi pa ...

Ha ha, sej sem študirala in premlevala in na koncu dognala, da za vsak slučaj napišem še en post :lol: Ker se mi je zdelo, da una Dalila ne bere našga foruma, sem mislila, da mogoče, no mogoče je blo pa men namenjeno :D

Ah ta tekmovanja so res kr neki. Zberejo eno "lepotico" ki se pol bori za mir na svetu. Ja sej kaj naj rečem, so blazno uspešne.
pa pa
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Ledenka napisal/-a: Koga pa zanima kaj ima za povedat pametnega? :twisted:

Zanima me glih ne, sam če pa glih po pomoti kako "brihtno" izjavo slišim... :?
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Emina napisal/-a:

Po mojem jih daje malo tudi trema na odru. A ti misliš, da bi ti ušla kaka pametna izjava pred kamerami, pod reflektorji, na odru, ko veš da te vsi ocenjujejo, pa si po možnosti še v kopalkah? :D
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Ledenka napisal/-a:
Emina napisal/-a:

hmmm, mogoče.... Vendar ostaja lepotni izbor...pomemben je videz... Važno je, da je lepa na slikcah, pa na tv, pa na prireditvah. Koga pa zanima kaj ima za povedat pametnega? :twisted:

Hehe, men je blo najboljše, ko je ena neki spraševala uno miss tanga al neki tazga, če je kej pomembna pamet pri tem naslovu.. Pa je ful začela neki razlagat da ja, ker nevemkajpačže... :D .. Nja ful je pomembna pamet, da rataš misstanga, pa te zberejo na podlagi sprehajanja po FunFactory-ju ... :roll: :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Dalila
Debatorica
Debatorica

Ledenka napisal/-a:
Emina napisal/-a:

Po mojem jih daje malo tudi trema na odru. A ti misliš, da bi ti ušla kaka pametna izjava pred kamerami, pod reflektorji, na odru, ko veš da te vsi ocenjujejo, pa si po možnosti še v kopalkah? :D

To sigurno vsaj malo drži, da izpadejo pred kamero bol butaste, ker so živčne in niso vajene nastopat.
pa pa
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Emina napisal/-a:

js bi pa bil bolj vesel ce bi mele vec na glavi in se manj v njej :)
ce slucajno kdaj pogledam kak izbor me zanima samo to kako punce zgledajo... govorijo loh pa kar hocjo, bmk.
mir na svetu :D
Odgovori