Big Brother- Slovenski
Veronika je ravnokar spakirala, se poslovila in zdaj počasi gre. Tudi big sis ji je dovolila. Wooohoooo, končno.
p.s. laže jim v obraz da so vsi cari, pa prou lepo se je stisnila k tisti mami, ki jo tako rada po zobeh vlači. Sama pa niti enga lonca ni v roke prijela. Meni bo velik lažje zdej gledat BB.
p.s. laže jim v obraz da so vsi cari, pa prou lepo se je stisnila k tisti mami, ki jo tako rada po zobeh vlači. Sama pa niti enga lonca ni v roke prijela. Meni bo velik lažje zdej gledat BB.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Meni je pa malo zal da gre ven, ker je ne bomo mogle vec komentirat.
Glejte kaj je napisala tam pri vprasanjih od BB.
Kaj bi se moralo zgoditi, da bi prostovoljno zapustila hišo Big Brother?
Odločila sem se, da zdržim do konca, da premagam sebe in svoj značaj in zapustim hišo tisti trenutek, ko jo bom morala.

Glejte kaj je napisala tam pri vprasanjih od BB.
Kaj bi se moralo zgoditi, da bi prostovoljno zapustila hišo Big Brother?
Odločila sem se, da zdržim do konca, da premagam sebe in svoj značaj in zapustim hišo tisti trenutek, ko jo bom morala.
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
Po eni strani hvalabogu da je spokala, ker mi je bla dosadna do amena. Po drugi strani je pa bla ena od tistih, o katerih bi imeli še veliko za povedati.
Aja še to, kako je revež Miha včer v spovednici kr joku jaoo. Sj noben ne bo umru al pa kej, zgleda je res tale fant čist drugačen kokr smo mislili.
Aja še to, kako je revež Miha včer v spovednici kr joku jaoo. Sj noben ne bo umru al pa kej, zgleda je res tale fant čist drugačen kokr smo mislili.
-
- Cosmopolitanka
- Kontakt:
Pa je šla
Važn, da je celi Sloveniji povedala svojo življenjsko štorijo in pokazala kakšen razvajen, nevzgojen in hinavski pamž je...skos visi z Đesiko, še včeraj jo je pa pikirala na "vroči stol"...hvalabogu da je šla, ker je totalno neprebavljva...če pa kdaj njenga tipa spoznam, mu dam pa tut jurja za vzdržljivost 

- Cosmopolitanka
- Kontakt: