Ej a oni vejo kdo je bil največkrat nominiran? Ker Đesi očitno ve, da ima največ nominacij. Vsak kukr trenutno babnce (Đesi, Verojika in Jasmina - sveta trojica) opravljajo v spalnici.
Pa tanova - Sonja- je tud "na tapeti".
Dodajam (k ne morem spat, pa mal spremljam BB): Robiju so všeč ženske z naravnim vonjem (torej brez parfuma). So imeli kar resno debato v kuhinji s Suzano /rahel prepirček/ zraven je bila še Tina.
Miha se je pa phvalil da je bil bodygard Cece.
Veronika pa pravzaprav ni zarad sebe noter (v BB) ampak zarad tega da bi drugim neki dokazala (kaj pa ni povedala). In razmišlja o odstopu. Jasmini/striptizeti je pa notr ql.
PS: Zdej vsi spijo. Jasmina in Robi spet spita skupaj (kao Sonja spi na njeni postelji). Sam se mi zdi ful smešno, ker se Robi drži za nos, kot da bi mu kaj smrdelo.Vsaj tak je videt. Ravno prej pa je govoril o tem, da ima rad ženske z naravnim vonjem, torej brez parfuma, in se je vnel prepir zaradi tega med njim in Suzano, med katerega se je vmešala tudi Tina. Vsega nisem videla. Sem pa videla, da je na koncu Tina nekaj jokala, češ naj bi jo Robert užalil, oz. ji je rekel češ, da je groba in nasilna. Kasneje se ji je opravičil in jo potolažil s prijateljskim objemom, v glavnem si ji je na nek način ful prilizvov.
No in to je za to noč zadnje poročanje iz moje strani, zdaj pa se tud jaz počasi odparvljam spat. LP pa se beremo spet jutir zvečer (oz. ponoči, ko bo spet kaj novega - upajmo)

Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere