Take punce k se "mečejo"za tipi k majo punce mi delujejo zeloo obupane!
Loti se ga ko bo samski. Še prej se pa postavi v svojo kozo, da se za tvojim tipom meče "obupana zenska" k hoče s tvojim tipom neki met!
Joj kok ne stekam takih punc!!!!!!!!!

Miss_M napisal/-a:Moje mnenje:
Take punce k se "mečejo"za tipi k majo punce mi delujejo zeloo obupane!
Loti se ga ko bo samski. Še prej se pa postavi v svojo kozo, da se za tvojim tipom meče "obupana zenska" k hoče s tvojim tipom neki met!
Joj kok ne stekam takih punc!!!!!!!!!![]()
the big red machine napisal/-a:ti pa si se tudi verjetno smejala.Ni vsak dan da vidiš kaj takega.
jullia napisal/-a:tudi to, da pustiš zasedene tipe pri miru, ker te je strah, da se ti bo enkrat nekaj podobnega zgodilo, je v bistvu egoistično, preračunljivo, pa še rahlo nelogično zraven.
lahko si najbolj poštena in uvidevna oseba na svetu, pa te bodo drugi še vedno zajebali.
Nu$k@ napisal/-a: mene pa avtomatsko odbijajo fantje ki so zasedeni. Nikoli nebi mogla biti z nekom ki ima punco, oz. da bi nekoga prevzela neki deklici.
purple_rain napisal/-a:jullia napisal/-a:tudi to, da pustiš zasedene tipe pri miru, ker te je strah, da se ti bo enkrat nekaj podobnega zgodilo, je v bistvu egoistično, preračunljivo, pa še rahlo nelogično zraven.
Ubistvu je to zelo logično(vsaj men).
Če se je zaseden tip pustil zapeljat drugi, prevaral svojo takrat-trenutno, potem ni za izključit, da ne bo še kdaj to nardil.
Miss_M napisal/-a:jullia jz sm samo svoje mnenje povedala![]()
Če je so pa pr obema matuljčki je pa od tipa vsaj tok fer da pusti svojo punco pa se spentlja z uvidevno..Nevem men tud če je tip za dol past ga pustim pr miru če vidm da ma bejbo.