Višina moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

kolk visji so lahko moski ?

5 cm
58
8%
5-15
398
52%
nad 15 cm
304
40%

Skupaj glasov: 760

purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

bigboi napisal/-a:to zato ker obupate. Prvi ki pride pol melje :D Js sm raje sam do smrti kot pa da ne dobim tisto kar želim... Nebi mogle biti z nekom ki mi ni :) Vse v paketu al pa nič :D

Zakaj?
A ni lepše pač poizkusit z nekom(pa tud če potem propade zveza), ki sicer ni po tvojih "standardih", ampak te vseeno zelo očara?
Poznam dosti primerov, ko so punce rekle "nikoli si nisem mislila, da bom imela takega fanta - ampak ga ljuuuubim"(jz sem ena takih...sam moja zveza je tud sicer šla po nekem času po gobe :) ).
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 17:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Takole na splošno bi rekla, da je idealno ene 10 cm višji od mene. Tako da obujem pete 8 ali 9 cm in je še vedno kak cm višji. Torej cca 185.

Mi je pa bil všeč že tudi kak tip, ki je bil približno enake višine kot jaz. Mene to v zvezi ne bi motilo, ker je miljon stvari pomembnejših.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

mja, pr nas je to drugače :) Ženske se ne trudijo "očarat" moškega, ki ni v njihovem "okvirju" . V bistvu če pomislim, bolj malo žensk sploh kaj naredi, da bi dobile tistega ki jim je všeč :) Konkretno nič, samo kak nasmeh al pomežik... Pol je odvisno vse od nas... Nevem, mislim a je dosti punc, ki so brez samozavesti in pohopsajo prvega ki se malo več potrudi, namesto da počakajo na tisto kar želijo... Kaj če glih popustiš pri enemu ki te očara karakterno, pol pa spoznaš bolšega :) Kaj pol? Večina jih ostane zaradi navade skupaj, namesto da proba... Mah kakorkoli, js vem zame kaj hočem, vsak pa najbolje ve zase kar želi.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bigboi napisal/-a:mja, pr nas je to drugače :) Ženske se ne trudijo "očarat" moškega, ki ni v njihovem "okvirju" . V bistvu če pomislim, bolj malo žensk sploh kaj naredi, da bi dobile tistega ki jim je všeč :) Konkretno nič, samo kak nasmeh al pomežik... Pol je odvisno vse od nas... Nevem, mislim a je dosti punc, ki so brez samozavesti in pohopsajo prvega ki se malo več potrudi, namesto da počakajo na tisto kar želijo... Kaj če glih popustiš pri enemu ki te očara karakterno, pol pa spoznaš bolšega :) Kaj pol? Večina jih ostane zaradi navade skupaj, namesto da proba... Mah kakorkoli, js vem zame kaj hočem, vsak pa najbolje ve zase kar želi.

Kaj pa če v tem "pričakovanju" po tistem, kar misliš, da želiš, zamudiš nekoga, ki bi lahko izpolnil vsa ta pričakovanja(in še več), ampak te osebe ne opaziš, ker pač ne izstopa toliko? ;)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

bigboi napisal/-a:mja, pr nas je to drugače :) Ženske se ne trudijo "očarat" moškega, ki ni v njihovem "okvirju" . V bistvu če pomislim, bolj malo žensk sploh kaj naredi, da bi dobile tistega ki jim je všeč :) Konkretno nič, samo kak nasmeh al pomežik... Pol je odvisno vse od nas... Nevem, mislim a je dosti punc, ki so brez samozavesti in pohopsajo prvega ki se malo več potrudi, namesto da počakajo na tisto kar želijo... Kaj če glih popustiš pri enemu ki te očara karakterno, pol pa spoznaš bolšega :) Kaj pol? Večina jih ostane zaradi navade skupaj, namesto da proba... Mah kakorkoli, js vem zame kaj hočem, vsak pa najbolje ve zase kar želi.

Jaz se pa ne strinjam s tem, da se zenske ne potrudjo oz. da pohopsajo kr prvega. Glih tko mas primere k tip pohopsa prvo k mimo pride, pa je kr z njo.
Men je pac to tko ali tako zgreseno in sem rajsi sama kot kr z nekom, ki mi sploh ni. Ce mi bo pa dogajal na polno tip k je tok visok kt jaz, pa nimas kej...ok ce bi lohk zdj rekla , bi rekla da rajs vidm da je 10 cm vecji od mene minimalno..ampak mi je bil tud ze vsec tip k je bil manjsi od mene, enostavno me je zmešu in očaru...in to je to.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

te osebe ne opaziš, ker pač ne izstopa toliko?

Sej si sama odgovorila :) Če ga ne opazim, pol pač nebo nič :) Sej ti tudi ne opaziš vsakega ampak tistega ki ti je všeč :D Je preveč ljudi, da bi se z vsakim ukvarjal... Ko pač opaziš tisto kar si želiš, kar te privadi, greš malo bližje spoznavat, a ne? Tako je če si v vlogi plenilca, sam ve to bolj malo poznate ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bigboi napisal/-a:
te osebe ne opaziš, ker pač ne izstopa toliko?

Sej si sama odgovorila :) Če ga ne opazim, pol pač nebo nič :) Sej ti tudi ne opaziš vsakega ampak tistega ki ti je všeč :D Je preveč ljudi, da bi se z vsakim ukvarjal... Ko pač opaziš tisto kar si želiš, kar te privadi, greš malo bližje spoznavat, a ne? Tako je če si v vlogi plenilca, sam ve to bolj malo poznate ;)

Vem, da grem že malo OT, pa vseeno moram vprašat:
Ja..(po)zanimaš se o tistem, ki te vsaj malo privlači..kaj pa če je to samo lupina, notri pa nič? :P
In je tko lahko nekdo fizično mal manj privlačen, pa notri toliko lepši ["ampak po tem, ko sem vidla toliko medicinskih oddaj, ne verjamem več v notranjo lepoto, ker tisto kar sem vidla, mi ni čist nč všeč" :rofl:]
Ma ja, priznam, ubistvu sama sebe s tem probavam tolažit. :D

/OT off..
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

kaj pa če je to samo lupina, notri pa nič? :P

Kaj pa če je ta pravi ;) Nikoli ne veš, če ne probaš, je pa res da je bolj malo takih, samo so :cool:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bigboi napisal/-a:
kaj pa če je to samo lupina, notri pa nič? :P

Kaj pa če je ta pravi ;) Nikoli ne veš, če ne probaš, je pa res da je bolj malo takih, samo so :cool:

Hehe, tole je pa že druga tema(o keri smo se seveda že pričkali)..ja, treba jih je več "sprobat", dokler ne najdeš prave osebe. :)

Pa da ne smetimo preveč... srečno, kekec.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*janch* napisal/-a:Bigboi, kdo pa pravi, da bi jim bilo z nekim mišičnjakom dejansko lepše? ;D Če je kakšna nora na npr. mišičnjake, pa jo potem en suhec očara, mora že bit nekaj na njemu, kar ga dela boljšega od ostalih. Itak pa met neke okvirje, točno kakšen mora bodoči fant (punca) bit, je brezveze, ker se na koncu ponavadi izkaže ravno obratno, kot smo pričakovali.

no punce hvala da me podpjraste...tko ku ste rekle use tlele...me je pač očaru, in to je to...meni je itk važno d mava super zvezo!!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

jaaaaaaaa js tut čist nora na visoke tipe... to pa zato k sm sama tut 180cm visoka in ne morm met manjših...mislm to je tk k d bi mu js use ukazovala pol :) ... nekak ne jemlem manjših moških kot možnih fantov:) ... le kot frende :) ...

i like basketball men :) ... oni si najbolši... ker sm tut sama igrala košarko hehe :)
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
Uporabniški avatar
MusTangicA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MusTangicA »

Hja, jest pravm, da načeloma res ni pomembno, koliko je tip večji/manjši od punce - važn da se imata dva rada in da sprejemata eden drugega takega, kot pač sta. Če pa bi že lahko zbirala, bi izbrala fanta, ki bi bil vsaj malo višji od mene, sej bi se tko počutila bolj varno ...
Moj cukrček je od mene kr precej višji - 23 cm, pa jaz niti nisem tako mala (174cm) ... Pa višina ni nikoli bla kakšna ovira - se pač eden drugemu prilagajava (beri: jst stopim na prste, on se pa skloni :wink: . Včasih je kar priročno, da je tak velik, da ga lahk hitro poišem u množici ... :wink:
*just me*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a *just me* »

Vsaj 20 cm višji mora bit :D
Dost mam majhnih hehehhe, so mi prav smešni.Če je pod 180cm sploh ni ded :cool:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*just me* napisal/-a:Vsaj 20 cm višji mora bit :D