raunkar se mi je zgodil, da se mi je leca prestavla (sele 4.dan uporablam lece) nekako desno dol z rozenice in se mau nagubala... se sreca da sm mela skatlco s tekocino in ocala s sabo, ker do zdej tega ponavad nism nosla s sabo... ampak me zanima kaj storit v tem primeru?
ze tko se mi nasploh dogaja da z desnim ocesom na trenutke vidim megleno in ko oko pomencam, je malo bolje... prej sem pa ocitn mal prevec mencala

. Razen če jo preveč pomečkaš in pade ven, takrat nimaš kej. jst si je v tem primiru ne morem dat več nazaj, ker je taka zapackana, medtem ko moja sestrična jo da kr lepo nazaj in prav nič ne moti.
 . Razen če jo preveč pomečkaš in pade ven, takrat nimaš kej. jst si je v tem primiru ne morem dat več nazaj, ker je taka zapackana, medtem ko moja sestrična jo da kr lepo nazaj in prav nič ne moti.

Žal mi je samo, da so manj udobne kot J&J acuvue oasys, ki jih nosim vsakodnevno. Teh res ne prekosijo nobene druge leče (zaenkrat).
 Žal mi je samo, da so manj udobne kot J&J acuvue oasys, ki jih nosim vsakodnevno. Teh res ne prekosijo nobene druge leče (zaenkrat).