Kakšen avto vozite?
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jaz imam tudi dizla ampak zadnji tedn zelo obupujem nad njem...
Je renault (ni moj sanjski avto) ampak je dizel čeprav je star 20let...nikdar imela dodatnih stroškov z njim...sam kaj ko mi je sedaj sneg prletu na havbo in morm celotno havbo menjat...sedaj pa dobiti za ta avto lepo havbo + štrihanje na pravo rdečo...
Stroški
Premišljujem, da bom šla kar kupit lubico (Hondo) in se mi bo končn uresničila želja
Je renault (ni moj sanjski avto) ampak je dizel čeprav je star 20let...nikdar imela dodatnih stroškov z njim...sam kaj ko mi je sedaj sneg prletu na havbo in morm celotno havbo menjat...sedaj pa dobiti za ta avto lepo havbo + štrihanje na pravo rdečo...
Stroški

Premišljujem, da bom šla kar kupit lubico (Hondo) in se mi bo končn uresničila želja

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a:Jaz imam tudi dizla ampak zadnji tedn zelo obupujem nad njem...
Stroški![]()
OT:
Na katero Hondo ciljaš?
moj fant ima ta novo Hondo, pa me zanima a imaš pri svoji starosti 6 mio SIT za nakup Honde?

-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
LaBonita napisal/-a:Tigi napisal/-a:Jaz imam tudi dizla ampak zadnji tedn zelo obupujem nad njem...
Stroški![]()
OT:
Na katero Hondo ciljaš?
moj fant ima ta novo Hondo, pa me zanima a imaš pri svoji starosti 6 mio SIT za nakup Honde?saj ne mislim nič slabega, samo tko prašam, ker jaz ciljam na en avto ma ne morem zbrat sama skupaj tistih 2 mio SIT brez pomoči svojih staršev...
Ja, če bi le dali dijakom in študentom kredit bi kupila Hondo za ene 5 milijonoc ker ravno približno je toliko moja sanjska Honda...
Ogledano imam pa Hondo Civic HB 1998 za 2.700 €...seveda jo bom sama kupila ker je ati proti Hondam...
No sej tudi nobedn mi je nebi kupu....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Kaj te mam?
Jah ja tale je lepa...
Ko bo čas še kaj najdem
Ampak ta je tudi meni lepa (čeprav je nebi imela) ker ni zrižana(nakičena) preveč...
Nism se mogla upret, da nebi dala fotke gor

Jah ja tale je lepa...

Nism se mogla upret, da nebi dala fotke gor