America's next top model
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
Oh joj ...
Spet mi ni ušeč razplet ... A se sam men tko zdi al sta še najmanj 2 not, k bi jih velik prej vn vrgla, kor pa to deklco k je izpadla ...
Ne vem no, sam men se tut tko zdi, da ma Tyra vedno bolj čudne kriterije ... in fak, da nism nesramna, sam če pa una Diana zgleda hudo na slikah, pol pa res ne vem ...
Drgač so mi mele pa spet konc hud foto šuting, Mizzz Čača mi je vedno bolj ušeč, ker mi je res huda na vseh fotkah pa tko no ... neki spešl mi je ... Jael mi je še vedno konc huda ...
Renee bi pa spet čez ekran okol kepe usekala ...

Ne vem no, sam men se tut tko zdi, da ma Tyra vedno bolj čudne kriterije ... in fak, da nism nesramna, sam če pa una Diana zgleda hudo na slikah, pol pa res ne vem ...
Drgač so mi mele pa spet konc hud foto šuting, Mizzz Čača mi je vedno bolj ušeč, ker mi je res huda na vseh fotkah pa tko no ... neki spešl mi je ... Jael mi je še vedno konc huda ...
Renee bi pa spet čez ekran okol kepe usekala ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Pogledala sem 5. del osme sezone.
OK Tyra je ofišli krejzi z temi rutami in trakovi
Še Twiggy je mela en trak v laseh, haha.
Ni mi jasno, zakaj si ta Brittany ne zna nardit spodobne frizure? Te rdeče ogabne lase ma kr skuštrane in vse neurejene
Ne maram Jael, sploh mi ni všeč.
Škoda, da je izpadla ta punca, sploh nisem pričakovala. Nevem kako je možno, da se Diana šverca skozi že 5. teden ker mi je čisto brezvezna.
Pa če se lahko tisti post o zmagovalki zbriše al pa če ga prosim pobeli tista, ki ga je napisala (Čokoholičarka).
OK Tyra je ofišli krejzi z temi rutami in trakovi

Ni mi jasno, zakaj si ta Brittany ne zna nardit spodobne frizure? Te rdeče ogabne lase ma kr skuštrane in vse neurejene

Ne maram Jael, sploh mi ni všeč.
Škoda, da je izpadla ta punca, sploh nisem pričakovala. Nevem kako je možno, da se Diana šverca skozi že 5. teden ker mi je čisto brezvezna.
Pa če se lahko tisti post o zmagovalki zbriše al pa če ga prosim pobeli tista, ki ga je napisala (Čokoholičarka).
I laugh at gilded butterflies.