Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
×ChocoLate.×
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ×ChocoLate.× »

Spelina napisal/-a:jz mislm, da če pa v 4., 5., 6. ne nardiš, je s tabo neki narobe in pač nisi namenjen za volan. verjamem, da maš tremo 1., v 2. bi že mogu vedt kako pa kaj in bit pozorn na napake k si jih naredu v 1. jaz bi dala prepoved vožnje tistim ki 4-6x padejo. sori, ampak res
in ja, dost jih v 1. nardi. vsaj folk k ga jz poznam, tisti pa k niso, so katastrofalni vozniki (so delali 4x in več)

Narobe? Ja a si pomislna da ma pa mogoče kdo probleme s tremo? Da mu je težko če edn gleda vsak tvoj gib, te je dobesedno tok strah da se ti noga trese? :roll:
Ne vem, men se pa zdi da bi pa punca znala čist lepo pelat, če je ne bi blo tolk strah te komisije pa vsega. Vsaj pr men je blo tko...pr inštruktorju pelala brez kakršnekoli napake, ko pride komisija pa polom. Pa zdej če sama vozm, oz. me nobedn ne ocenjuje, pelem čist normaln.
Tko da..
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

platoonSLO napisal/-a:Drugač pa tlele v NM majo kr ene druge fore k v Lj. Recimo to, da moraš ko greš na levi pas, pogledat tudi čez ramo, kar sem v Lj. delal samo če sem šel na desni pas. Potem me uči, da če mi kdo pokaže oz. me spusti naprej četudi ima on prednost je to vse ok. V Lj. sem slišal, da se tega ne sme in rukneš na glavni zarad tega. Potem sem tudi prvič slišal za to, da se če imaš oviro in voziš po levi strani, da moraš imel leve žmigavce skoz pržgane. Isto če voziš po prehitevalnem pasu. Jao zdej nevem al sm jest mu zanič inštruktorja v Lj. al majo v NM kr ene svoje fore (brezvezne).

Zdej pa nevem kje ti te pobiraš. Sama sem delala izpit pred pol leta v nm-ju, in prvič slišm za tele tvoje fore. Pr kateri avtošoli pa vozš? Pa kter instruktor..me prou zanima kje tole "učijo"
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Spelina napisal/-a:jz mislm, da če pa v 4., 5., 6. ne nardiš, je s tabo neki narobe in pač nisi namenjen za volan. verjamem, da maš tremo 1., v 2. bi že mogu vedt kako pa kaj in bit pozorn na napake k si jih naredu v 1. jaz bi dala prepoved vožnje tistim ki 4-6x padejo. sori, ampak res
in ja, dost jih v 1. nardi. vsaj folk k ga jz poznam, tisti pa k niso, so katastrofalni vozniki (so delali 4x in več)

Ok, tole je mogoce mal prevec kruto napisan.
---

Jst mislm,da nekateri prevec hitijo na glavne voznje,ker jim je skoda kesa,pol pa pac veckrat padejo.
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vylynk@ »

js sm pa nardila vse v prvo.... pa sm delala v ljubljani izpit ... no sam to da so tisti k v četrto pa tko naprej ne nardijo, obupni vozniki pa ne vem no .... mogoče mal bl preplašeni vozniki ne vem no .... mogoč pa pol tok bl previdno vozjo ko končno dobijo izpit .... :D
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objava Napisal/-a _pOLLy_ »

waaaa..nardila izpit :D :D
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Držte jutr pesti še zame, ker mam glavno :jump:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Eno vprašanje: Kdaj ste šle ve prvič na avtocesto (kok ur)?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ti :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

~NIA~ napisal/-a:
Mašaaa napisal/-a:a to prašaš pred kakšnim prepadom-k daješ gas? :cool:

ja :D

no kaj zdej, a si nardila ti Josephina?

Ne :( In padla sem za cist brezveze. Na dolenski cesti, ko sem se vkljucevala v prednostno cesto, nisem pogledala na levo - tako kot je on zelel. Samo jaz sem ze prej vidla, da ni nobenga avta :( In je reku, da take napake povzrocajo nesrece in smrtne zrtve in ne vem kaj se vse, in da me ne more spustit :(

In sem tok jezna sama nase :(

Nja kr nekil, zdej morm pa cakat do 7.5 :(

Drugac pa MilkyWay na avtocesto sem js sla cist na konc, ene 4 ure pred izpitom. Imela sem pa 35 ur - ta je bla izpitna.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js sm šla pa že pr kaki 7-8 uri na avtocesto. In pol vsako uro vsaj mal na avtocesto.
Mene so tud tak ti špegli matral, sam zdej sm se že kar navadla, da tud k sama vozm ful gledam v špegle-še bolj k prej :-)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Josephina napisal/-a:Ne :( In padla sem za cist brezveze. Na dolenski cesti, ko sem se vkljucevala v prednostno cesto, nisem pogledala na levo - tako kot je on zelel. Samo jaz sem ze prej vidla, da ni nobenga avta :( In je reku, da take napake povzrocajo nesrece in smrtne zrtve in ne vem kaj se vse, in da me ne more spustit :(
In sem tok jezna sama nase :(.

Evo naj te potolažim, jaz sem pa dns padla...in sem tud jezna nase, ma kaj bo kar bo... čeprav sem :cry: potem, ker nisem zdržala tistega pritiska... In najbolj me je to jezilo, da sej eno urco prej super parkirala bočno, a potem na glavni katastrofa :/ no sej bo... bo drugič bulše, upam...
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Evo, jst sm danes tud naredu v NM. Končno bi lahko reku :)
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Jst mam jutr ob 8h voznjo (27. in 28. uro po vrsti) in če mi bo slo dobr, me bo prjavu na drustvenga. Upam,da bom dost gledala v špegle in lepo parkirala,pa bo :)
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

~NIA~ napisal/-a:sam če nardi usak boste pa tud vi.. sam pač, nemormo usi narest v prvo!

eh sej jst sm mal spraševala in sem videla, da kar neki ljudi ni nrdilo v prvo, sem se prov potolažila :D sem misnla, da sem ena izmed redkih..
drgač pa mi je šlo najbolj na živce to, da sem dobila očitke od inštruktorja... :/ kot da ni blo že dovolj dejstvo, da sem pala :(
Zaklenjeno