Jst bom pa zanalašč počakala še do naslednjega dela, alpa celo tud do 22 dela, da lahko pol tri dele na enkrat pogledam Tole del po del se mi zdi preveč mučno.
Najbolš je ko si celo sezono dol povlečeš in gledaš do mile volje
aham in gledaš in gledaš tko lajk cel dan, če se ne zanš kontrolirat in te čist not potegne, tko k mene am, kdaj pa pride nasledn del na spored? kdo ve?
Kaj pa če bi raj naredl tko, da se valda lahko komentira vsebino zadnjih delov in pač vsaka prebere to temo, ko ga pogleda? K se mi zdi da je ratala tko splošna, da itak sploh ni nč več pametnga za povedat... razn komentirat frišne vsebine, seveda
Kika napisal/-a:Kaj pa če bi raj naredl tko, da se valda lahko komentira vsebino zadnjih delov in pač vsaka prebere to temo, ko ga pogleda? K se mi zdi da je ratala tko splošna, da itak sploh ni nč več pametnga za povedat... razn komentirat frišne vsebine, seveda
Evo zdej je pa tut men ratal pogledat 20. del. Bom naprej z belo barvo pisala...
sam ni mi lih jasn zakaj sara ni povedala, da so jo dobil, ko je govorila z michaelom? Pa najslabš, če na koncu ne bosta skupej k jest sem prov zaljubljena v njuno zgodbo. Pa Michael jo tko lepo gleda zmer, oh...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.