Big Brother- Slovenski
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Meni je Nina kar dobro vodla (če odmislim debilno izražanje v določenih trenutkih), mi je bla všeč.
Niso mi pa všeč njena barva las, grozna obleka in anoreksična postava.
Kar se tiče oddaje BB. Včeraj sem gledala ob 8 zvečer. Kr neke. Bedarija na kubik. Vsi so blesavi kot sto mater. Proti tej striptizeti Jasmini nimam nič, ampak naj se prosim malo manj dere in smeji
Trenutno najbolj blesava sta mi jebač Miha velik 150 cm, in pa un s čopom, ki jih je učil drva sekat
Niso mi pa všeč njena barva las, grozna obleka in anoreksična postava.
Kar se tiče oddaje BB. Včeraj sem gledala ob 8 zvečer. Kr neke. Bedarija na kubik. Vsi so blesavi kot sto mater. Proti tej striptizeti Jasmini nimam nič, ampak naj se prosim malo manj dere in smeji

Trenutno najbolj blesava sta mi jebač Miha velik 150 cm, in pa un s čopom, ki jih je učil drva sekat

-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Ma sej mogoče bo pa ko se še mal bolj spoznajo, mal boljš, se bojo bolj vživeli in tud čustvena vzgržljivost se bo začela še bolj izražat, no ne vem, mogoče
.
Pa še en posnetek iz madžarskega BB, no sej mogoče je pa katera že tole objavla pa da jest nisem vidla.

Pa še en posnetek iz madžarskega BB, no sej mogoče je pa katera že tole objavla pa da jest nisem vidla.
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
Sestavljanka napisal/-a:Mene pa na internetni strani BB neskončno moti naslednje: povsod pišejo, kako bo DIPLOMIRANA astrologinja objavila napovedi bla bla bla... Kako je lahko astrologinja diplomirana? Kaj za vraga je pa študij astrologije?
sam res

glede roberta: men se zdi čist prov, da je vzel stvari v svoje roke. eden jih mora. če ne bi bla čista zmešnjava. vsak neki po svoje...
glede kave: pismo če so na vse prpravljeni tko k so govorl bodo pa tut par mescov brez kave zdržal. kera panika doh...

Sestavljanka napisal/-a:Mene pa na internetni strani BB neskončno moti naslednje: povsod pišejo, kako bo DIPLOMIRANA astrologinja objavila napovedi bla bla bla... Kako je lahko astrologinja diplomirana? Kaj za vraga je pa študij astrologije?
ta ema kurent al kaj je že je to zadevo študirala v VB in tam lahko svašta študiraš, med drugim tudi astrologijo, zato ima lako diplomo iz tega.
It looks like we could have made it baby...me and you!
alina napisal/-a:Sestavljanka napisal/-a:Mene pa na internetni strani BB neskončno moti naslednje: povsod pišejo, kako bo DIPLOMIRANA astrologinja objavila napovedi bla bla bla... Kako je lahko astrologinja diplomirana? Kaj za vraga je pa študij astrologije?
ta ema kurent al kaj je že je to zadevo študirala v VB in tam lahko svašta študiraš, med drugim tudi astrologijo, zato ima lako diplomo iz tega.
Đizus, jaz sem tud to opazla, pa sem si že mislila svoje

Lahko imam vse.
Eno vprašanje, ste spremljali kaj BB v drugih državah. A niso mel tam že prvi teden določen proračun, in ko so dobili tedensko nalogo so lahko stavili v % kok se jim bo propračun povečal ali zmanjšal, odvisno od tega ali jim uspe izvesti tedensko nalogo ali ne. Pri nas so samo rekli, da če jim uspe bodo imeli proračun 168 eurov za cel teden. Kaj pa če jim ne uspe, so kaj rekli kaj bo v tem primeru zelje in kruh še en teden. Kok majo zdej zaloge in kaj, nisem kej preveč zasledil to.