Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%

Skupaj glasov: 316

Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst nimam proti njej čist nič. Ubistvu se mi zdi še simpatična in tko dost odprt tip človeka. Kar dela je pač njena osebna odločitev, jst zase vem da se s tem tud slučajno ne bi ukvarjala, smo si različni ni kej.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ja sej to je to...js dns nism gledla BB, sm gledla pa u soboto...in tm sm jih spoznala tko ku sm--->ne preveč...vem sam d so mi obe mame ful đekice :wink:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Mene pa sploh še ni pritegnu tale BB... :roll:
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Ma men pa ni tok grozn kokr vsi kritizirate :gruebel: je čist gledljivo :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Meni je Nina kar dobro vodla (če odmislim debilno izražanje v določenih trenutkih), mi je bla všeč.

Niso mi pa všeč njena barva las, grozna obleka in anoreksična postava.

Kar se tiče oddaje BB. Včeraj sem gledala ob 8 zvečer. Kr neke. Bedarija na kubik. Vsi so blesavi kot sto mater. Proti tej striptizeti Jasmini nimam nič, ampak naj se prosim malo manj dere in smeji :roll:

Trenutno najbolj blesava sta mi jebač Miha velik 150 cm, in pa un s čopom, ki jih je učil drva sekat :lol:
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Ma sej mogoče bo pa ko se še mal bolj spoznajo, mal boljš, se bojo bolj vživeli in tud čustvena vzgržljivost se bo začela še bolj izražat, no ne vem, mogoče :) .

Pa še en posnetek iz madžarskega BB, no sej mogoče je pa katera že tole objavla pa da jest nisem vidla.
×ChocoLate.×
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ×ChocoLate.× »

***Ally*** napisal/-a:Pa je Jessy povedala zakaj je brez las?

Ja, je rekla da si jh je čist uničla z barvanjem. Vsak tedn nej bi mela druge barve gor pa tko, rekla je da jo je bivši tip barvov. To si jh je mogla prov "zažgat" s peroksidm al kva, da se je mogla poskinat :? :roll:
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Kaj Veronika študira?
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

Sunshine357 napisal/-a:Kaj Veronika študira?

trenutno se še išče :? , vpisana je pa na fakulteto za upravo.
A moment on your lips, forever on your hips!
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Mene pa na internetni strani BB neskončno moti naslednje: povsod pišejo, kako bo DIPLOMIRANA astrologinja objavila napovedi bla bla bla... Kako je lahko astrologinja diplomirana? Kaj za vraga je pa študij astrologije?
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

Sestavljanka napisal/-a:Mene pa na internetni strani BB neskončno moti naslednje: povsod pišejo, kako bo DIPLOMIRANA astrologinja objavila napovedi bla bla bla... Kako je lahko astrologinja diplomirana? Kaj za vraga je pa študij astrologije?

sam res :lol: kaj se zdaj dogaja tam v hiši? čudno, da jim ogenj še zmer gori, ko tok sneži...

glede roberta: men se zdi čist prov, da je vzel stvari v svoje roke. eden jih mora. če ne bi bla čista zmešnjava. vsak neki po svoje...

glede kave: pismo če so na vse prpravljeni tko k so govorl bodo pa tut par mescov brez kave zdržal. kera panika doh... :evil:
alina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

Sestavljanka napisal/-a:Mene pa na internetni strani BB neskončno moti naslednje: povsod pišejo, kako bo DIPLOMIRANA astrologinja objavila napovedi bla bla bla... Kako je lahko astrologinja diplomirana? Kaj za vraga je pa študij astrologije?

ta ema kurent al kaj je že je to zadevo študirala v VB in tam lahko svašta študiraš, med drugim tudi astrologijo, zato ima lako diplomo iz tega.
It looks like we could have made it baby...me and you!
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

alina napisal/-a:

ta ema kurent al kaj je že je to zadevo študirala v VB in tam lahko svašta študiraš, med drugim tudi astrologijo, zato ima lako diplomo iz tega.

Đizus, jaz sem tud to opazla, pa sem si že mislila svoje :D
Lahko imam vse.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Eno vprašanje, ste spremljali kaj BB v drugih državah. A niso mel tam že prvi teden določen proračun, in ko so dobili tedensko nalogo so lahko stavili v % kok se jim bo propračun povečal ali zmanjšal, odvisno od tega ali jim uspe izvesti tedensko nalogo ali ne. Pri nas so samo rekli, da če jim uspe bodo imeli proračun 168 eurov za cel teden. Kaj pa če jim ne uspe, so kaj rekli kaj bo v tem primeru zelje in kruh še en teden. Kok majo zdej zaloge in kaj, nisem kej preveč zasledil to.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Jaz sem vidla da majo 1 kg vrečo čaja, ostalo nisem zasledila. Kuhali pa so špagete, pa neko omako.
Zaklenjeno