Nina Osenar - prijetno presenečena nad njenim vodenjem. Vidl se je da je punca mal vadla, vse je lepo tekoče vodila, nič se ni zatikal, tko da res bravo! Upam da bo še naprej tko suverena, ker ji kar paše vloga voditeljce.
In zdej kandidati:
Alen-omg sam to lahk rečem, ker papak je pa tale jaoooo. In dons, pa dj ne me zajebavat, notr sedijo vsi za mizo in se pogovarjajo in on z največjimi babjimi očali (k so btw Miu miu in on se z njimi počuti kot druga oseba) čez pol face all the time in neko ogabno jakno Doktor mislm kaj hudiča. A res rabiš očala nosit notr skoz! Lajk skoz? Pa k bi bil vsaj simpatičen bi mu pol oprostila, mi je pa tko zoprn.
Aleš-hoče bit ful smešen, sicer mi pa ni neki blazno všeč al pa blazno zoprn.
Andrej-ta mi je pa toooook simpatiko da konc. Luškan, govori najbl smešn tista avstralska dolenjščina res prov cute. Tko da Andrej

Jasmine E aka Jessee-pa da ne bi kdo kej narobe napisu slučajno, ker je ona sama rekla da je tko napisan jaoooooo. To ženšče mi je pa totalno omejeno. K en otrok se obnaša, to da je mela lasuljo pa da je pobrita/plešasta kokrkoli smo pa že pogruntal. In izjava da blondink je more ker so blond mi je pa pokazatelj na kaki ravni je. Uglavnem otrok božji get real.
Jasmina R aka civilizirana romkinja-zaenkrat čist okej, sam najbl smešn od vsega mi je blo pa to kako se je ženska preoblekla včeri zvečer. Ona je striptizeta in ko se je s kikle preoblekla v trenerko, je dala najprej žabe dol, pa pol trenirko gor spodi pod kiklo in pol kiklo čez dol

Miha aka nevarnost s Celja-tok da nism umrla od smeha k sm tega kekca vidla. Sploh ne najdem prave besede, ki bi njega lahk opisala. Sam vem da mi gre na živce, ker misli kaj je.
Nina-luštna, simpatična, pozitivna, sam ne gre mi čist v glavo kako je lahk doma pustila tok majhnega otroka. Ampak to je osebna odločitev, sicer pa kaj so 3 meseci proti celem življenju.
Robert-ful simpatičen, pozitiven, vedno za kako akcijo, fajn dečko.
Stane-preveč tih zaenkrat, me zanima kok bo kej telovadu pa kako se bo z vsemi kregu, da bo dubu za kosilo dost gramov proteinov haha.
Suzana aka mama-za moje pojme je zaenkrat čist odveč tam, ker samo sedi, kadi in je tiho. Upam da se bo mal vživela.
Tina-na začetku se mi je zdela zlo simpatična in taka lušna, zdej pa mislm da je deklca kr mal naduta. Sploh tista varianta z njenimi očali. Kar sem gledala je mela sončna očala gor notri za mizo, zunaj na soncu, notri v spalnici na postli itd. A mislm da je kaka zvezda in da se mora skrivat? I don't get this. Aja pa to da je mela sabo 66kg prtljage

Veronika-ona je tud taka deklica ufurantek, tko vsem bi rada ugajala, pa rada bi bla med tistimi najbl ql.