maria18 napisal/-a:baucyka.....tvoj komentar da alonso nikoli ni pokazal pretiranega veselja do zmage!!...ocitno si res vedno presaltala program...ce ga nebi bi videla kako se je vedno veselil in vse...tko da ne komentiraj nekaj kar ne vidis!!!!....
ja no jst se vedno ostajam navijacica renaulta....bomo vidl kako se bo kovalainen odnesu..haha....bo pa itak zanimivo..pomojem se bosta alonso pa raikkonen najbolj borila za svetovnega prvaka...bomo vidl...
ja ob treh zjutri bo treba ustat....bomo pol vidl kaj bo

ne repenči se, sem napisala, da sem prešaltala, ko je on zmagal, sicer pa sem mislila nasploh, izraz na obrazu, ko so ga snemali, je največkrat resen, če primerjam z drugimi športniki, tudi v F1...res se mi ne da kregat kaj se tega tiče, navijaj ti za alonsa, nima veze kaki je, jas pa od zdaj za raikkonenna in vse ok, prav? sicer pa je raikkonenn znan po svoji hladnokrvnosti, kot, da ga nič ne gane, pa mi je to všeč, alonso mi že pa sploh kot pojava ni všeč, mam pravico do tega al ne? tak, jas že čakam na dirko, morn priznat da sn se kr vživela v vlogo raikkonennove navijačice!!upam da je on naslednik šumija v ferrariju in da bo letos prvak!še 1 ura in 10min

KIMI