Pr men doma, en vikend poletni, sm kr douk mencala, enkat me je pa neki prešinl in... akcija Sm ga pol enkat o tem sprašvala in mi je reku, da se je kr mau ustrašu takt (glede na to, da sm se ene dva mesca "upirala" pol pa js pobudo dala).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
moj prvič je bil s takratnim fantom v avtu sredi temne noči v gozdu...ful lepo k lunca in zvezdice:)drgač pa ja ni ga čez domačo postlo:)sm mela pa ful srečo k me je ful mal bolel in krvavela sploh nism:)))
Moj prvič je bil tko...K je blo še svetlo na klopci ob Kokri.Da ne rečem da bi naju lah vidlo miljon folka. Blo je brezveze,on je sedel na klopci jaz pa na njem. Aja to je bivši. Brezvezn seks v glavnem. VSaj prvi
Moj prvič je bil pa v avtu...hvala bogu je blo dost prostora zadaj drugače pa ni to primerna lokacija za prvič, posebi če tip ne ve da je zate prvič...k če te ful boli pa če on kr pritiska in pritiska zna bit še bolj nelagodno. Moj je vedu da je zame prvič, sicer je hotu izbrat drugačen kraj, sam je pač tako naneslo in mi je blo ful lažje, k je bil pozorn do mene in me vprašu če me boli in če želim nehat. Mislim tut če tipu zaupaš, velik manj boli, oz. pozabiš na druge stvari in se lažje prepustiš toku...