Slisis, kako svetloba skriplje v vogalih moje pozabljene duše? Stene utripajo v ritmu mojih žil, vztrepetljaj metuljevega krila odmeva v neskončnost. Prisel si in dnevu vzel dih ... en rahel dotik vzame smisel vsem odvecnim besedam in sepet tisočih se izgublja v vetru, ki izginja v tvojih laseh ... ljubezen ... prosim sanjaj z mano.
Jooj, jz sm enkrat enga podobnga poslala očetu od fanta..ups:)..sm bla kr v šoku potlej še kakšno urco, potlej sm pa čist pzabila na to..niti se obremenjevala in mi ni blo čist nč bedn se pogovarjat z njegovim očitom..je saj vidu da mam rada njegovga sina
Predlagam, da se z mobilnikom posnameš, 1 faza striptiza na primer, potem pa mu filmček pošlješ. Zna bit rajcig, al pa če ga kr pokličeš, pa v živo uprizoriš en striptiz, tko da te gleda - pol se mu bo verjetno še posebej mudil k teb!
Jaz mam tud en problemček, z enim tipom sva zaenkrat sam f** frenda in bi mu tud rada poslala kšn hud sms, sam nevem kako bo odreagiru, da si neb kej čudnga mislu.
Kaj predlagate, mu kej pošljem in kaj?...ali nej vse skup pustim tko kot je?
Ps.Potihm upam, da bo iz tega kej več, sam tip je totaln ženskar in nevem če bi mi ga uspelo omrežit, pa še 8 let je starejši.