Vedeževanje
Moja prijateljica je bila pred casom pri eni vedezevalki tukaj pri nas, ki je kao ful znana, da je dobra, da vse zadene itd. No, k njej sta sle 2 kolegici, ena za drugo.
Fora je bila, da je obema rekla, naj ne govorita tega kaj izvesta okoli in jima kao VSE zadela... obe sta bili v soku. Pozneje, ko smo bile na pijaci, pa sta ugotovile, da je obema govorila enako
in seveda vse zadela! Ker nekdo, ki je srecen s svojim zivljenjem, ne bo sel k vedezevalki in se zanasal na to, kaj bo ona rekla 
Fora je bila, da je obema rekla, naj ne govorita tega kaj izvesta okoli in jima kao VSE zadela... obe sta bili v soku. Pozneje, ko smo bile na pijaci, pa sta ugotovile, da je obema govorila enako

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Re: vedeževanje
kathy napisal/-a:sploh nisem vedla kam naj to temo dam,pa ker so cosmo zvezde in tema govori o branju iz zvezd.....
a je kira že bla pri vedeževalki?a vam je kej lepega povedala in a se vam je napovedano izpolnilo?a je sploh kej uganila???
no,jst grem nasledn tedn in me zanimajo vaše izkušnje da vem kaj pričakovati...moja kolegica je šla dons in je pla čist paf kako dobr ji je vse uganila iz preteklosti in zdej ji je mal bed zarad prihodnosti,ker ji je napovedala da nau z tistim k ga ma nad use rada....
Jaz sm bla 2 meseca nazaj pri eni gospe, res je blo super kot bi bil pr kaksni teti na obisku..za nazaj je vse prov povedala, kr se tice recimo odnosov v familji pa kksnih stvari k so se mi zgodile.
Zdj za naprej pa se ne vem, nc se se ni uresnicl tazga..mi je pa napovedala ful lepo zivljenje za vnaprej in da bom kmal spoznala svojga bodocga moza (na to se cakam

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
jaz sem bila v Žalcu pri eni. šla sem bolj za foro, kot zares. in me je skor kap, ko mi je preteklo življenje razlagala. pa za enga, s kateri sva bluzila je rekla, da se naj čim prej poberem proč, ker škodujem sama sebi. pa sem si rekla: kaj pa ona ve. in sem vstrajala in upala, da bo kej, pa ni bilo nič. če bi jo poslušala, bi pol leta manj trpela. druge njene ugotovitve, so pa bolj dolgoročne in bomo mogli počakat, da vidimo, če je zadela.