Kaj pa astrologija?
- trnuljčica
- Sramežljivka
ful bi ti rada pomagala, ampak se res ne spomenem kako sem do nje prišla. Tako da verjetno ne dela samo za prjatle......plačala sem ji pa za en kofe (no mal več) čeprav ni nič zahtevala
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
ja, ema kurent ma drugač tud rubriko v astronovicah, lahko pošljete svoje rojstne podatke pa vam razloži stvari...
drugače je pa še najbolj enostavno, če si same na http://www.astro.com naredite karto...tukaj se da dost prebrat tudi o pomenih aspektov...itd. škoda denarja za astrologe
drugače je pa še najbolj enostavno, če si same na http://www.astro.com naredite karto...tukaj se da dost prebrat tudi o pomenih aspektov...itd. škoda denarja za astrologe

to infinity and beyond!
-
- Sramežljivka
- Moonlightglow
- Sramežljivka
- Kraj: Žalec
punchka napisal/-a:drugače je pa še najbolj enostavno, če si same na http://www.astro.com naredite karto...tukaj se da dost prebrat tudi o pomenih aspektov...itd. škoda denarja za astrologe
Sem šla pogledat na to stran. Morem rečt, da je full točna, ok, sej nikoli ne mroe astrologija vsega čisto točno zadet, ampak tole je pa res skoraj egzaktno. Drugače pa si lahko pogledate ( sicer mal bolj na easy ) astrološko karto tudi na www.lunin.net
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
- Cosmopolitanka
-
- Debatorica
- Kontakt:
Ja, valda je na tem neki, če so že indijanci po tem določal vsega boga, itd... Sam sama pa ne verjamem v tem, to pač na človeka deluje podzavestno - če je npr. ribi bi pol kr takoj čist pokapiru kako se obnaša in v seb prepoznau vse lastnosti tega znamenja. Tko da to je zame sam eno manipuliranje...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
- Cosmopolitanka
sweet_kitty napisal/-a: Tko da to je zame sam eno manipuliranje...
Ne vem no, če je to manipuliranje.
Jest ravno berem, da: ''The key to a better integration of yourself lies in realizing that attempts to improve the environment always generate the opposite effect.''
Ker to jest stalno delam, pa mam same pizdarije zarad tega.

In če jaz zdaj probam to spremenit in zarad tega ne bom mela pizdarij... Se to men ne zdi nič slabga, ampak bo samo pozivitno vplivalo name in na mojo okolico.

Pa tole: ''You should avoid attempting to force your views on other people for their own good.''

Jooooj, kok moram bit jest folku zoprna...

-
- Komunikatorka
FairyAngel napisal/-a:opium napisal/-a:Astrologija mi ni lih neki waw, me pa zato toliko bolj zanima astronomija
Tudi mene.Vem, da imam nekje sicer narejeno tisto osebno karto (ali nekaj takega), ker jo je naredila mamina prijateljica, ki se ukvarja s tem, načeloma pa se za to ne zanimam. Astronomy is my thing.
same here!

Let the good times roll.
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka